Eveniment Favorite 

ACCIDENT GROAZNIC PE DN 2A: Zece oameni au murit și șapte sunt în stare gravă după ce un TIR a spulberat un microbuz

TRAGEDIE. Nouă pasageri dintr-un microbuz izbit frontal de un autocamion și aruncat pe câmp și-au găsit sfârșitul în zona Sfântu Gheorghe. Șoferul autocamionului a murit iar alte șapte persoane sunt în stare gravă la spitale din București și Slobozia.

Accident groaznic în această dimineață pe DN 2A, la ieșire din localitatea Sfântu Gheorghe. În condițiile unui carosabil ud, în jurul orei 5.15, un autocamion și-a părăsit sensul de mers, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un microbuz.

Impactul teribil a împins microbuzul plin cu pasageri de pe șosea pe câmp și l-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.

ISU Ialomița a activat planul roșu de intervenție iar salvatorii ajunși la locul accidentului au avut o misiune extrem de dificilă de a extrage victimele din microbuzul zdrobit.

Pentru opt dintre pasageri nu s-a mai putut face nimic, aceștia fiind găsiți decedați. Echipajele de intervenție au constatat și decesul conducătorului autocamionului.

Un pasager din microbuz, aflat în stare critică, a fost transportat de urgență la spitalul din Urziceni dar cu toate eforturile medicilor a murit și a ridicat astfel un prim bilanț negru la zece morți în urma accidentului.

Ceilalți șapte pasageri răniți grav din microbuzul distrus în accident au ajuns la spitale din București și Slobozia.

Polițiștii încearcă să degajeze carosabilul și să readucă pe șosea cele două autovehicule implicate în accident dar din cauze diferenței de nivel dintre șosea și teren este nevoie de aducerea unei macarale de mare tonaj.

Din primele cercetări se pare că șoferul autocamionului ar fi ațipit la volan, a părăsit sensul de mers și a lovit din plin microbuzul cu oameni ce mergeau spre locuri de muncă din capitală.

Imediat ce au aflat de cumplitul accident de circulație rudele pasagerilor din microbuz au ajuns într-un suflet la fața locului încercând disperate să afle detalii despre starea de sănătate a celor dragi.

Related posts