Eveniment Favorite 

Accident mortal pe DN2, în apropiere de Coșereni

Accident rutier mortal produs în după-amiaza zilei de marți în apropierea localității Coșereni.

Accident mortal pe DN2, două persoane au decedat iar un copil de 10 ani a fost transportat în stare gravă la un spital din București.

În jurul orei 16.00, în apropierea localității Coșereni, Ialomița, pe DN2, s-a produs un accident rutier mortal.

Un autoturism în care se aflau doi adulți și un copil a pătruns pe contrasens și a fost izbit frontal de un autocamion.

Două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță au sosit urgent la locul teribilului accident pentru a le acorda îngrijiri medicale ocupanților celor două vehicule.

Salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare.

Din nefericire, după minute bune în care s-au chinuit să extragă cele trei persoane din autoturismul avariat grav, nu au mai avut ce să facă pentru salvarea șoferului și a femeii de pe scaunul din dreapta.

Un copil de 10 ani aflat pe bancheta din spate a fost scos dintre fiarele contorsionate și a primit de urgență sprijin medical.

După ce a fost stabilizat de cadrele medicale copilul a fost preluat de o Ambulanță și a fost transportat la Spitalul de Urgență “Bagdasar Arseni” din București.

Șoferul tirului implicat în accident a fost monitorizat și el la locul intervenției dar a refuzat transportul la spital.

Accidentul s-a produs pe una dintre cele mai periculoase șosele din România

Din primele cercetări se pare că șoferul autoturismului s-a angajat într-o depășire periculoasă și nu a mai putut evita impactul frontal cu autocamionul.

Din cauza accidentului circulația pe DN2 în zona Coșereni a fost blocată mai bine de 30 minute.

Pentru fluidizarea traficului, polițiștii Serviciului Rutier au deviat mașinile pe un teren de lângă locul unde s-a produs accidentul mortal.

Accidentul în care și-au pierdut viața două persoane se înscrie în lungul șir de evenimente rutiere grave produse pe DN2.

Ruta care leagă București de Moldova nu are lățimea necesară pentru trasarea a câte  două benzi pe sens iar mulți conducători auto se angajează în depășiri riscante.

Dacă pe mai mulți kilometri între Sinești și Movilița s-a montat un sistem de protecție și se circulă alternativ pe două benzi pe un sens și o singură bandă pe sensul opus, acest sistem lipsește în zona Coșereni.(FOTO: ISU Ialomița și IPJ Ialomița)

Related posts