Favorite Sport 

Adrian Mihalcea: Ne-ar mai trebui un atacant pentru a avea lotul complet

Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Unirea Slobozia, este mulțumit de modul în care arată echipa sa în perioada de cantonament.

Adrian Mihalcea s-a declarat mulțumit de felul în care fotbaliștii săi s-au prezentat în meciul de pregătire cu Metaloglobus București.

Chiar dacă au pierdut la limită, fotbaliștii Unirii nu s-au mișcat deloc rău și au avut pe parcursul meciului o posesie superioară și ocazii mari de a marca.

Sunt mulțumit de modul în care a arătat jocul nostru chiar dacă este evident că mai avem de lucru mai ales la capitolul omogenitate.

Sunt mulți fotbaliști noi veniți în vară la Unirea Slobozia și este nevoie de o perioadă de acomodare.

În primele zile de cantonament am pus accent pe pregătirea fizică și asta s-a văzut și în timpul meciului.”, a spus Adrian Mihalcea la finalul meciului cu Metaloglobus.

Chiar dacă am luat un gol din fază fixă echipa s-a mișcat bine și sunt mulțumit de cum au răspuns sarcinilor de joc. Mai avem de lucru la omogenizare dar mai este timp suficient până la începerea campionatului.(ADRIAN MIHALCEA, antrenor Unirea Slobozia)

Antrenorul echipei care va reprezenta județul Ialomița în Liga 2 și în sezonul competițional 2021 – 2022 a dat în repriza secundă ocazia tinerilor din lot să joace mai mult pentru a căpăta încredere și experiență având în vedere că pe teren au avut ca adversară o echipă din Liga 2.

Am reușit să perfectăm multe transferuri în această perioadă și pot spune că dacă am reuși să mai aducem un atacant de valoare avem un lot bine închegat.”, a completat Adrian Mihalcea.

După cantonament, Unirea Slobozia va mai juca meciuri de pregătire cu Fotbal Club Marina Constanța (fosta echipă Farul Constanța) și cu Dacia Unirea Brăila, ultimul programat cu o săptămână înainte de startul campionatului, prima etapă fiind programată la data de 31 iulie.

Related posts