Favorite Social Viața la țară 

Cod galben în Ialomița până duminică seară

Cod galben cu repetiție instituit de meteorologi pe tot cuprinsul județului pentru un interval de 25 ore la finalul săptămânii.

Județul Ialomița are parte de două avertizări meteorologice anunțate de Administrația Națională de Meteorologie.

Primul cod galben va avea ca valabilitate intervalul 11 noiembrie, ora 17.00 – 12 noiembrie, ora 8.00. Sunt prognozate intensificări ale vântului, predominant ninsori la munte la peste 1.400 metri altitudine și chiar viscol la peste 1.700 metri altitudine.

În ceea ce privește județul Ialomița, până duminică dimineața vântul va avea intensificări și va atinge viteze de 55 – 65 km/oră. Izolat, rafalele de vânt pot atinge și chiar depăși viteza de 70 km/oră.

Al doilea cod galben este valabil în intervalul 12 noiembrie, ora 8.00 – 12 noiembrie, ora 18.00. Vreme specifică de iarnă, cu ninsori în Carpații Orientali și viscol la peste 1.700 metri altitudine sunt fenomenele meteorologice anunțate de ANM.

„Vântul va avea intensificări în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei și în sudul Transilvaniei, cu viteze de 55 – 65 km/oră și, izolat, peste 70 km/oră.”, transmit meteorologii.

Related posts