Favorite Social 

Cod galben în Ialomița: persoane rămase înzăpezite, autovehicule blocate în nămeți

Cod galben de vreme rea în Ialomița cu mai multe persoane rămase înzăpezite și autocamioane blocate pe șosele.

Avertizarea meteorologilor cu cod galben, instituit inițial în intervalul 26 ianuarie, ora 23.00 – 27 ianuarie, ora 23.00 și prelungit în Ialomița până joi, 28 ianuarie, ora 10.00, a produs în cursul dimineții de miercuri mari probleme de trafic.

Miercuri la prânz, în Fetești o persoană era înzăpezită într-un camion rămas în pană iar pe DJ 212, în apropierea municipiului Fetești, două camioane, o dubă și un autoturism nu mai puteau ajunge în interiorul localității, fiind nevoie de intervenția echipajelor Poliției Rutiere dar și a unui utilaj de la Drumuri Județene.

Pe DN 2A, în localitatea Andrășești, un autocamion TIR a derapat pe carosabilul acoperit cu gheață și a ajuns în șanț iar în comuna Mihail Kogălniceanu, pe drumul comunal de acces în localitate, patru autoturisme au rămas blocate în zăpada troienită.

Zăpada viscolită a creat probleme și partea de vest a județului. Pe DJ 201B, în zona localității Rași, 2 autocamioane TIR nu au mai putut înainta iar cei doi șoferi au decis să abandoneze mașinile și să solicite ajutor.

În zonă a fost trimis un utilaj de la Drumuri Județene pentru a îndepărta zăpada troienită în mai multe zone.

Related posts