Eveniment Favorite 

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Un bolnav cu COVID-19 transferat la Spitalul Fetești s-a aruncat de la etaj

Un bătrân de 87 ani s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului Fetești, spital-suport COVID-19, la scurt timp după ce a fost adus de la Spitalul Slobozia.

Un bărbat bolnav de COVID-19 a scăpat cu viață după ce a ales să se arunce de la fereastra Spitalului Municipal Fetești.

Omul în vârstă de 87 ani fusese adus de la Spitalul Județean de Urgență Slobozia după ce fusese confirmat cu noul-coronavirus.

Transferul s-a făcut la mai puțin de 24 de ore de la o intervenție chirurgicală prin care i se montase o tijă metalică de susținere la șold.

Diagnosticat cu demență, pacientul a surprins pe toată lumea când a sărit de la etajul 1 al clădirii Spitalului.

Bolnavul nu ne-a pus niciun fel de problemă, era liniștit când a fost adus la noi, am rămas cu toții surprinși când s-a aruncat de la etaj.”, descrie situația Liviu Daniel Patrichi, managerul Spitalului Municipal Fetești.

Șeful unității medicale spune că la momentul transferului de la Slobozia nu s-a specificat că suferă și de o boală psihică și că necesită o monitorizare permanentă.

CITEȘTE ȘI: Pandemia la români: autopsii interzise și scheme de tratament fără baze științifice!

Pentru noi este imposibil de conceput cum un pacient care a fost operat la șold, cu plagă deschisă, își smulge sonda urinară, toate elementele de monitorizare, sare geamul și se aruncă în gol.”, completează managerul Patrichi.

Norocul pacientului a fost că s-a aruncat de la primul etaj și a căzut de la o înălțime de aproximativ 3 metri, chiar de deasupra zonei în care sunt parcate Ambulanțele ce aduc bolnavi la spital.

A avut noroc, în cădere nu s-a lovit la cap ci a căzut pe șezut, nu a avut leziuni serioase, ceea ce este de mirare pentru vârsta pacientului, spun cadrele medicale care au ajuns la el.

Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale imediat după ce a aterizat pe ciment și apoi a fost transferat de unde venise, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Ulterior, bătrânul de 87 ani, bolnav de COVID-19, a fost mutat la o unitate medicală din capitală într-o stare generală bună.

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Spitalul Fetești are doi din trei pacienți cu coronavirus vindecați

Related posts