Favorite Sport 

CSM UNIREA Slobozia a picat primul examen al sezonului

CSM UNIREA Slobozia a reușit doar jumătate de meci bun cu Activ Ploiești și a ratat șansa de a urca pe primul loc în Divizia A.

CSM UNIREA Slobozia a pierdut primul examen al sezonului competițional la finalul căruia vizează promovarea în Liga Florilor.

Echipa antrenată de Gheorghe Covaciu a reușit doar în prima repriză să fie peste adversarele care au același obiectiv, un loc în elita handbalului românesc din toamna anului 2024.

Doar jumătate de meci nu ajunge pentru o victorie

Pornite oarecum cu șansa a doua în confruntarea cu fetele de la ACTIV Ploiești, echipă întărită consistent valoric și numeric înainte de începerea campionatului, jucătoarele de la CSM UNIREA Slobozia au compensat din plin cu ambiție și atitudine de luptătoare.

Pe lângă subțirimea lotului, la gazde a lipsit și ucraineanca Natalia Striukova, indisponbilizată de o fractură la auricularul mâinii stângi.

Totuși, CSM UNIREA Slobozia a făcut o jumătate de meci excelentă, mai ales spre finalul primei reprize echipa fiind de neoprit.

Chiar dacă au avut la un moment dat un handicap de trei goluri pe tabelă (4 – 7 în minutul 11), fetele lui Covaciu au ascultat sfaturile profesioniste ale antrenorului și la odihna dintre reprize au mers la adăpostul a trei goluri, 14 – 11.

Partea secundă a continuat la fel de bine pentru jucătoarele de la Slobozia, avantajul de trei goluri fiind menținut până în minutul 38.

Finalul avea să fie, însă, al oaspetelor. Mai proaspete fizic, cu multe handbaliste abia trimise pe teren, ACTIV Ploiești a recuperat constant și a reușit să întoarcă scorul în favoarea sa.

DĂ CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII DE LA MECI!

CSM UNIREA Slobozia pierde meciul cu ACTIV Ploiești, scor 23 – 26, și va avea în etapa a treia o deplasare deloc ușoară, un meci cu NEPTUN Constanța.

Partidă ce trebuie câștigată pentru păstrarea șanselor de a prinde unul dintre locurile ce permit accederea în faza superioară a competiției, etapă obligatorie în drumul spre Liga Națională de handbal feminin.

Related posts