Eveniment Favorite Sport 

DIAMI TROPHY Slobozia, turneu național de tenis de câmp

DIAMI TROPHY se desfășoară în perioada 15 – 20 iulie la Slobozia și oferă premii în bani celor mai bine clasați dintre sportivi.

DIAMI TROPHY Slobozia, încă un turneu de tenis de câmp ce pune municipiul reședință de județ pe harta localiăților unde se desfășoară turnee importante.

După succesul repurtat de organizarea EUROPEAN JUNIOR CHAMPIONSHIP 14&UNDER TENNIS EUROPE, Clubul Sportiv SATORI aduce la Slobozia unul dintre cele mai importante turnee naționale de tenis de câmp.

Evenimentul sportiv face parte din calendarul Federației Române de Tenis și este încadrat ca turneu categoria A.

Este un turneu pentru seniori și senioare ce are un generos fond de premii în bani, în total 6.700 euro.

Tenismenii care ajung în faza sferturilor de finală vor primi o recompensă bănească de 100 euro, atât în turneul băieților cât și în cel al fetelor.

Cei care se opresc în semifinale vor primi câte 300 euro, finaliștii pleacă acasă cu 700 euro iar câștigătorii celor două categorii vor primi fiecare 1.000 euro.

Pentru proba de dublu, masculin și feminin, se vor premia doar primele două locuri, 400 euro echipa câștigătoare și 250 euro echipele finaliste.

De ce Turneul DIAMI Trophy

Turneul de tenis de câmp organizat de CS Satori a fost denumit Turneul DIAMI Trophy.

Am ales acest nume pentru că partenerul nostru oficial este firma de lactate DIAMI Slobozia, cel care ne sprijină constant de ani de zile în organizarea turneelor de la Slobozia. Vrem să facem un turneu de tradiție la seniori și ne dorim să atragem tenismeni din România pentru a le oferi șansa să joace la cel mai bun nivel băieților și fetelor de la noi din țară.”, explică Cristian Ursu, președintele CS Satori Slobozia.

Turneul va începe în data de 15 iulie cu ziua de calificări iar pe data de 16 iulie sunt programate meciurile de simplu masculin și feminin, dublu masculin și feminin de pe tabloul principal.

Vor fi câte 32 de tenismeni la cele două categorii și 16 echipe de dublu formate din sportivii care evoluează la simplu.

Sâmbătă, 16 iulie, va fi organizat Players Party, ocazie în care sportivii prezenți la DIAMI TROPHY vor socializa, să vor cunoaște și se vor distra într-o atmosferă relaxantă, departe de tensiunea și încrâncenarea specifice unor meciuri oficiale.

Sportivi din Slobozia la DIAMI TROPHY

Meciurile se vor desfășura pe terenurile bazei sportive Tenis Con și CSM Unirea Slobozia în perioada 15 – 20 iulie, în ultima zi fiind programate finalele competiției.

Patru băieți și șase fete din Slobozia, practicanți ai tenisului de câmp, vor participa la turneul de tenis DIAMI TROPHY.

Este vorba de Ștefan Andreescu, Cristi Andreescu, Radu Popa, Rareș Ursu, Eva Munteanu, Daria Tudor, Alesia Badea, Anastasia Zelenciuc, Mara Dumitru și Alexandra Iordache.

Turneul DIAMI TROPHY este susținut financiar de Consiliul Județean Ialomița

Turneul de tenis de câmp de la Slobozia are loc ca urmare a unui proiect ce este susținut financiar în comun de CS Satori Slobozia și Consiliul Județean Ialomița, prin programul sprijinirii sportului de performanță derulat de instituția județeană.

Turneul de categoria A are un buget de 72.798 lei, din care Consiliul Județean Ialomița asigură suma de 57.508 lei. Partenerul oficial al turneului este DIAMI.

Related posts