Cultură Favorite 

Direcția 5, concert aniversar la Slobozia

Direcția 5 susține joi un concert la Casa Municipală Slobozia inclus în turneul național „POVESTEA NOASTRĂ – 30 DE ANI”.

Direcția 5 își spune povestea celor 30 ani de muzică într-un concert ce este programat joi, 18 martie, de la ora 17.00, în sala Casei Municipale de Cultură din municipiul Slobozia.

Avem de spus o poveste, povestea celor 30 ani, a discurilor noastre, a cântecelor ce au intrat în casele dumneavoastră și în viața noastră, povestea celor 30 ani de satisfacții artistice și a celor 30 ani norocoși că muzica noastră v-a plăcut.”, este mesajul transmis de îndrăgita trupă Direcția 5.

Direcția 5 mulțumește fanilor pentru toți acești ani minunați și anunță că numele turneului se leagă perfect cu titlul cântecului „POVESTEA NOASTRĂ”.

În turneul național din care face parte și spectacolul de la Slobozia vor fi aduse pe scenă cântecele care au bucurat în cei 30 ani plus piese noi ce se vor cât mai iubite.

Prezența în sală se face cu respectarea normelor de siguranță

Accesul în sala Casei Municipale de Cultură Slobozia se va permite celor care își achiziționează bilet doar pe locurile special fixate astfel încât să se păstreze distanțarea socială în contextul pandemic.

Biletele pot fi cumpărate online, cu un simplu CLICK AICI! Ele sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro, și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay.

Online, biletele se pot plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange, ori ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Costul biletelor pentru concertul Direcția 5 de la Slobozia este de 110 lei în primele rânduri ale sălii, 90 lei în zona mediană și 70 lei pe ultimele șapte rânduri.

Related posts