FarmConect 2023: un succes răsunător cu peste 13.000 de vizitatori și 120 de expozanți și parteneri
FarmConect 2023 își consolidează renumele de zonă de confluență pentru companii, fermieri, experți în agricultură, consumatori.
FarmConect, ediția 2023, evenimentul agricol de referință al anului, a încheiat cu succes a doua sa ediție, atrăgând un număr de peste 13.000 de vizitatori entuziaști, 120 de expozanți și parteneri dar și peste 50 conferințe și ateliere.
“Datorită parteneriatului la nivel local și regional dar și prin împlicarea membrilor comunității, FarmConect Romania 2023 a dovedit din nou că agricultura este în centrul interesului publicului român.”, transmite Forumul APPR, organizatorul evenimentului.
Reușita evenimentului organizat de Forumul APPR se datorează tuturor celor care au acordat încredere și susținere acestui demers absolut necesar pentru o agricultură modernă, bazată pe sustenabilitate, transparență și inovație – o agricultură sănătoasă pentru comunități sănătoase. (FORUMUL APPR, Mândru că sunt fermier!)
FAPPR apreciază aportul comunității la succesul FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești
Evenimentul a găzduit peste 120 de expozanți și parteneri care au contribuit la reușita acestei ediții, oferind vizitatorilor o gamă variată de produse și servicii agricole de calitate superioară.
De la echipamente de ultimă generație până la soluții digitale de gestionare a fermei, de la genetică și soluții de protejare a culturilor agricole adaptate noilor provocări climatice la programe de agricultură regenerativă și tranzacționare a certificatelor de carbon, FarmConect 2023 s-a dovedit o platformă ideală pentru afaceri și colaborări de succes.
Încheiem această ediție cu gânduri îndreptate către viitor și cu speranța că industria agricolă va continua să se dezvolte și să prospere în România. Forumul APPR mulțumește pentru susținere partenerilor, autorităților locale și partenerilor media. (Forum APPR, Mândru că sunt fermier!)
Proiectul FarmConect România a fost organizat în inima Bărăganului și a avut drept parteneri instituționali Consiliul Local Slobozia, Consiliul Județean Ialomița și Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia.
Forumul APPR mulțumește comunității și tinerilor voluntari din județul Ialomița și de la USV Iași care s-au implicat în acest proiect destinat dezvoltării zonelor rurale prin strânsă colaborare cu sectorul agricol.