Favorite Finanţări Sport 

FETEȘTI: Al doilea teren multifuncțional, finalizat până la finalul anului

Fetești va avea încă un teren sportiv, situat în vecinăttatea Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești.

Construirea unui al doilea teren mulfuncțional la Fetești,construit cu scopul de a încura practicarea activităților sportive, a intrat în ultima linie dreaptă.

Proiectul intitulat „Construire teren sportiv multifuncțional cu gazon sintetic, branșamente și racorduri la utilități” a primit finanțare de la Consiliul Județean Ialomița, prin ADI Ialomița.

Este vorba de o investiție derulată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, în fapt o copie la nivelul județului Ialomița a celebrului program național PNDL.

O cotă parte din investiția de la Fetești provine de la bugetul Municipiului.

După verificările finale, terenul de sport va fi recepționat și deschis pentru public. Noul teren le va oferi iubitorilor de sport posibilitatea de a practica baschet, tenis de câmp, handbal și mini-fotbal, pe teren sintetic de calitate și la lumina reflectoarelor.”, a anunțat municipalitatea printr-o postare pe Facebook.

Fetești stă cu ochii pe finanțările viitoare derulate de ADI Ialomița

ADI (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară) Ialomița nu a finanțat în anul 2022 niciun proiect de dezvoltare locală, terenul sintetic de la Fetești fiind inclus pe lista obiectivelor de investiții din anul 2021.

Cum fondurile primite sunt bine-venite la nivelul oricărei comunități locale, primarii așteaptă deschiderea în anul 2023 a unei noi linii de finanțare pentru proiectele de dezvoltare locală.

Este și cazul Municipiului Fetești, așezarea urbană campioană la atragerea de fonduri europene care vizează și alte surse de finanțare pentru creșterea calității vieții locuitorilor.

Fondurile derulate prin ADI Ialomița sunt bine-venite în orice comunitate. Așteptăm să vedem ce buget va fi alocat în anul 2023 și vom depune, cu siguranță, proiecte pentru obținerea fondurilor alocate de Consiliul Județean Ialomița.”, a precizat Laurențiu Șonchereche, primarul Municipiului Fetești.

Related posts