Administrație Favorite 

IALOMIȚA ARE UN NOU SUBPREFECT: Guvernul PNL l-a desemnat pe Emilian Barbu în funcția de subprefect al județului

Guvernul României a decis astăzi schimbarea din funcția de subprefect a doamnei Vali Silica Tudor. În locul ei a fost numit Emilian Barbu, venit pe filiera Partidului Mișcarea Populară.

Guvernul PNL condus de Ludovic Orban l-a numit astăzi ca subprefect pe juristul Emilian Barbu, fost șef serviciu în Primăria Slobozia și secretar al Primăriei Amara.

Executivul a emis mai întâi Hotărârea de Guvern prin care încetează exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Ialomița de către doamna Tudor Vali Silica.

Aceasta fusese propulsată în Instituția Prefectului de Guvernul PSD după ce, în calitatea sa de viceprimar în Fetești intrase în conflict deschis cu primarul Sorin Gafițoi, coleg în PSD.

Odată eliberat scaunul de subprefect, Guvernul a emis Hotărârea de Guvern prin care Emilian Barbu își exercită, cu caracter temporar, în condițiile legii, funcția de subprefect de Ialomița.

Emilian Barbu a ocupat în trecut o funcție în cadrul Prefecturii Ialomița și a fost șeful Serviciului Juridic al Primăriei Slobozia.

Pentru câteva luni Emilian Barbu a ocupat și funcția de secretar al orașului Amara, după ce Primăria Amara a fost adjudecată de primarul PSD Ion Măiță.

Instituția Prefectului Ialomița își schimbă astfel primii doi oameni în mai puțin de o săptămână.

După ce fostul prefect Gigi Petre a ieșit la pensie și imediat s-a înscris în partidul Pro România , prima funcție în Instituția Prefectului Ialomița a fost preluată de doamna Tonița Manea.

Related posts