Favorite Politică 

PNL ȘI-A ANUNȚAT CANDIDATUL: Consilierul județean Dragoș Soare, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Slobozia

Dragoș Soare este candidatul liberal pentru fotoliul de primar al municipiului reședință de județ. Consilierul județean PNL vrea să transforme Slobozia într-un oraș în care să-ți fie drag să trăiești.

Dragoș Soare, secretarul general al organizației PNL Ialomița și consilier județean PNL, și-a anunțat oficial candidatura pentru cea mai importantă funcție în Primăria Slobozia.

Eventuala candidatură de care s-a vorbit la alegerile europarlamentare, atunci când Dragoș Soare a fost pe lista electorală PNL, a devenit astăzi certitudine, potrivit www.gazetadesudest.ro.

M-am decis să candidez la funcția de primar al municipiului Slobozia. Motivul principal care m-a îndemnat să intru în cursă este acela că nu mai vreau ca viața noastră să fie gestionată în acest mod iresponsabil în care au făcut-o candidații PSD.”, a anunțat Dragoș Soare.

El recunoaște că i-a fost greu să ia această decizie dar că acum a intrat pe un drum la finalul căruia vrea să se bucure de victorie.

A fost o perioadă apăsătoare pentru mine, familia este cea care s-a opus, dorind mai multă liniște și mai puțină expunere publică. După ce am obținut și acordul familiei am decis să accept această responsabilitate mai întâi și apoi onoarea de a fi candidatul PNL la funcția de primar în Slobozia.”, a adăugat Dragoș Soare.

Dragoș Soare: „De 12 ani suntem ținta unor experiențe nereușite ale PSD și asta trebuie să înceteze!”

Consilierul județean PNL ce aspiră la funcția de primar în Slobozia nu-i iartă pe cei care s-au perindat în fruntea municipiului reședință de județ în ultimii ani.

De 12 ani suntem ținta unor experiențe nereușite ale PSD și asta trebuie să înceteze! În ultimii ani avem la Slobozia ceea ce a vrut Alexandru Stoica, președintele PSD Slobozia. E deja prea mult, ajunge!”, este de părere Dragoș Soare.

În opinia sa cei 12 ani în care municipiul Slobozia s-a adâncit într-o groapă și mai adâncă decât cea numită parcare subterană i se datorează exclusiv lui Stoica și organizației locale PSD.

Principalul vinovat pentru starea în care se găsește Slobozia este Alexandru Stoica. Mesajul lui a fost simplu, punem o glugă de ciocani și o facem primar. Vă aștept în campanie să vedem pe cine mai faceți primar și ce susținere aveți!”, l-a invitat Dragoș Soare pe președintele PSD Slobozia.

Viitorul candidat la Primăria Slobozia spune că va veni împreună cu o echipă omogenă din care nu lipsesc experți în domeniile importante, oameni ce au pregătite strategii de dezvoltare pe termen imediat, mediu și lung.

Related posts