Favorite Politică 

PSD Ialomița: Marian Pavel candidează pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean. Candidat surpriză la Urziceni

PSD Ialomița alege continuitatea în fruntea Consiliului Județean Ialomița și îl va propune alegătorilor pe actualul președinte.

PSD Ialomița îl va avea drept candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița pe actualul șef al instituției, Marian Pavel, președinte al organizației județene a Partidului Social Democrat.

„Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița candidează președintele organizației județene a Partidului Social Democrat. Glumind puțin, cum până la următoarele alegeri interne Marian Pavel este președintele PSD Ialomița el va candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean.”, a spus Marian Pavel pentru www.infoialomita.ro.

În ceea ce privește componența Consiliului Județean Ialomița, după alegerile locale din acest an PSD și-a fixat ca țintă electorală să obțină majoritatea simplă, adică peste 50% din totalul voturilor valabil exprimate pentru lista de consilieri județeni.

„Mai avem câteva localități unde nu am desemnat candidații pentru funcția de primar, urmează să facem sondaje și să-l alegem pe cel care are cele mai mari șanse să câștige bătălia electorală.”, a adăugat liderul PSD Ialomiţa.

Constantin Sava, primarul de Urziceni, își schimbă părul

Întrebat dacă vor exista transferuri de primari dinspre PNL spre PSD, în condițiile în care există zvonuri că vor fi astfel de opțiuni ale unor primari liberali, Marian Pavel s-a ferit să confirme lăsând de înțeles că este prematură o astfel de discuție având în vedere că aceștia își pot pierde mandatul dacă trec acum de la PNL la PSD.

Toți cei trei primari de la Pro România vor candida din partea PSD. Din câte știu eu, Constantin Sava, primarul din Urziceni, nu mai este în PNL, iar acesta va fi candidatul PSD pentru funcția de primar în Municipiul Urziceni. (MARIAN PAVEL, preşedinte PSD Ialomiţa)

„Cu siguranță vor fi primari care astăzi nu sunt la Partidul Social Democrat care vor veni să candideze la noi, unii chiar au făcut parte în ultima perioadă din echipa PSD. Mai sunt situații în care primari în funcție au fost dați afară din partid și vor candida din partea PSD. Și vă dau exemplu aici doamna primar din Gheorghe Lazăr care va fi candidatul nostru pentru un nou mandat. Plus Constantin Sava, de la Urziceni.”, a mai spus Marian Pavel.

PSD a ales candidatul la Primăria Slobozia. Alexandru Potor vrea să-și ia revanșa în fața lui Dragoș Soare

Related posts