Sport 

Steaua vine să joace la Slobozia. Cum se va intra pe stadion

Steaua București joacă duminică, de la ora 16.30, pe stadionul municipal din Slobozia, cu Unirea Slobozia în derby-ul etapei în Liga 2.

Steaua vine să joace la Slobozia. Răniți în orgoliu de înfrângerea neașteptată din Cupa României în fața unei echipe de Liga 3, steliștii vizează a patra victorie la rând din tot atâtea partide.

Același obiectiv îl are și Unirea Slobozia, aureolată de o serie perfectă de trei victorii la zero, cu Unirea Dej, CS Șelimbăr și FC Brașov, din care și-a procurat un golaveraj de 10 – 0.

Unirea este singura echipă din Liga 2 care nu a primit până acum gol, antrenorul Adrian Mihalcea fiind fidel principiilor căpătate în Italia în ceea ce privește defensiva.

Cine și cum va avea acces pe stadionul din Slobozia

Partida dintre Unirea Slobozia și CSA Steaua se dispută duminică, de la ora 16.30, și va fi televizată pe DIGI Sport, Telekom Sport și LOOK Sport.

Confruntarea dintre cele două echipe va avea o brigadă compusă din: Robert Avram (Pitești) la centru, Romică Bîrdeș (Pitești) și Doru Zamfir (Slatina) la cele două tușe.

Mădălin Marinescu din București este arbitru de rezervă iar unul dintre observatorii partidei este Ioan Duma din Sibiu. Până sâmbătă seara nu fusese anunțat cel de-al doilea observator.

Accesul în tribune se va face pentru localnici pe la intrarea principală a stadionului municipal 1 Mai din Slobozia iar pentru oaspeții de la Steaua pe la intrarea din parcarea situată pe varianta de ocolire a municipiului.

Intrarea este liberă însă este condiționată de normele impuse de autorități în condițiile pandemiei de Covid-19.

Vor avea acces persoanele care sunt vaccinate complet iar de la ultima administrare au trecut cel puțin 10 zile.

Cei nevaccinați pot intra în stadion doar dacă prezintă un test PCR negativ la Covid-19 nu mai vechi de 72 de ore.

Din tribune pot asista și persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Dovada vaccinării trebuie prezentată fie printată, fie pe telefon. Conform normelor impuse de autorități, pe stadionul din Slobozia pot intra până la 3.500 spectatori. Sperăm să vină cât mai mulți iubitori ai fotbalului pentru a încuraja Unirea Slobozia.”, a precizat Ilie Lemnaru, managerul echipei Unirea Slobozia.

Related posts