Sănătate Social 

Tichete de masă pentru vaccinare la Fetești! De unde și de cine pot fi ele ridicate

Tichete de masă în valoare de 100 lei se oferă locuitorilor din municipiul Fetești care s-au vaccinat după data de 3 septembrie.

Tichete de masă pentru vaccinare la Fetești! Primăria Municipiului a anunțat ce categorii de persoane vaccinate împotriva Covid-19 pot beneficia de acestea și de unde pot fi ele ridicate.

Persoanele care se vaccinează cu schema completă (două doze de vaccin Pfizer sau Moderna, sau o singură doză de Johnson & Johnson) vor primi 5 tichete de masă în valoare de 20 lei fiecare.

Persoanele care s-au vaccinat împotriva Covid-19 cu schema completă de vaccinare în perioada 03.09.2021 – 04.10.2021 în cadrul Centrului de Vaccinare nr. 1 Fetești – Clubul Pensionarilor – beneficiază de tichete de masă.”, a anunțat municipalitatea pe site-ul propriu.

Programul de eliberare tichete de masă pentru vaccinare

Tichetele de masă se ridică de la Centrul de Vaccinare nr. 1 de luni până joi inclusiv, între orele 13.00 și 15.00, și vineri, între orele 12.00 – 14.00.

Persoanele vaccinate cu schemă completă, conform Ordinului Ministerului Sănătății nr. 1863 din 10.09.2021, pot ridica tichetele de masă de la Centrul de Vaccinare în termen de 6 (șase) luni de la data vaccinării.

Tichetele de masă pentru vaccinare se eliberează doar în baza actului de identitate și a dovezii vaccinării complete după data de 3 septembrie 2021.

Fondurile necesare plății de tichete de masă pentru vaccinare sunt asigurate de la bugetul de stat.

Instituția Prefectului Ialomița a anunțat la sfârșitul lunii octombrie că în județul Ialomița sunt repartizate primele tichete de masă pentru persoanele care s-au vaccinat complet după data de 3 septembrie 2021.

Related posts