Favorite Politică 

TINEL GHEORGHE, PREȘEDINTE PNL IALOMIȚA: „Vom asigura o trecere corectă și normală spre un act de guvernare legitim, un act de guvernare sănătos.”

PROMISIUNI. Deputatul liberal Tinel Gheorghe se bucură pentru căderea Guvernului PSD și este sigur că PNL va găsi formula câștigătoare pentru a prelua guvernarea României.

Am strâns 237 de semnături pentru moțiune și am avut 238 de voturi. Unii dintre cei care au semnat moțiunea s-au răzgândit între timp dar au votat alții. Numai PSD și Viorica nu înțelegeau că se vor duce acasă.”

“Este o responsabilitate mare pe umerii PNL preluarea guvernării României. Trebuie recâștigată încrederea în oamenii politici, în instituțiile statului și în cei care-și asumă temporar conducerea României.”, este de părere deputatul PNL Tinel Gheorghe.

Tinel Gheorghe, cel mai vocal președinte pe care PNL Ialomița l-a avut vreodată, este conștient de importanța momentului politic și își dorește de la partidul său să demonstreze cât mai rapid că românii pot prospera cu adevărat cu PNL la guvernare.

PNL trebuie să demonstreze că guvernarea în jurul PNL este altceva decât guvernarea în jurul PSD. Noi suntem conștienți și hotărâți să arătăm electoratului că PNL este altceva decât PSD. PNL va veni cu altă viziune, cu principii sănătoase, cu politici apropiate și prietenoase pentru oameni.”, este convins șeful liberalilor ialomițeni.

Trebuie să lucrăm la un buget serios, care să răspundă nevoilor comunităților locale. Suntem interesați să asigurăm o trecere corectă și normală spre un act de guvernare legitim, un act de guvernare sănătos.”(Tinel Gheorghe, deputat PNL)

Tinel Gheorghe spune că PNL va avea o misiune grea de a convinge parlamentarii partidelor ce au votat moțiune de cenzură pentru căderea Guvernului PSD condus de Viorica Dăncilă să susțină un Guvern PNL dar este optimist și crede că Ludovic Orban va identifica soluțiile cele mai bune pentru o posibilă variantă guvernamentală.

Suntem pregătiți să guvernăm altfel decât a făcut-o până acum PSD. Fără să tăiem din salarii, fără să tăiem din pensii ci doar dezvoltând România. Este nevoie de alocarea de fonduri proiectelor de investiții.”, a mai spus Tinel Gheorghe.

Related posts