Eveniment 

TRAGEDIE PE BRAȚUL BORCEA: Patru bărbați au căzut dintr-o barcă în zona Vlădeni. Doar doi au ajuns la mal.

Pompierii caută doi bărbați care au căzut dintr-o barcă și care nu au reușit să iasă la mal. Sunt șanse mici să-i găsească în viață.

Azi, în jurul orei 13.35, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor, întrucât pe malul Borcea, localitatea Vlădeni o barcă în care se aflau patru persoane de sex masculin s-a răsturnat.

Două dintre acestea s-au auto-salvat și au ajuns la mal, iar celelalte două persoane sunt posibil înecate.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și Stației de Pompieri Fetești.

Se intervine cu două bărci pneumatice, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și un echipaj SAJ Ialomița.

S-a acordat primul ajutor medical celor două persoane cu vârste de aproximativ 36 ani și respectiv 37 ani, de echipajele medicale de la locul intervenției.

Ulterior persoana de aproximativ 36 ani a fost preluată și transportată de echipajul SAJ la spitalul Municipal din Fetești, cealaltă persoană după examinare a refuzat transportul la spital.

Pentru găsirea posibilelor persoane înecate, bărbați de aproximativ 42 ani, respectiv 48 ani, s-au început operațiunile de căutare. Intervenția se află în plină desfășurare.(FOTO: ISU Ialomița)

Related posts