Sport 

Unirea Slobozia a câștigat ca la tenis. Adrian Mihalcea îndeamnă la calm

Unirea Slobozia a câștigat cu 6 – 0, set alb de tenis de câmp, meciul din deplasare cu nou-promovata FC Brașov și conduce cu maxim de puncte clasamentul în Liga 2.

Unirea Slobozia a început perfect sezonul competițional 2021 – 2022 în Liga 2.

Noua trupă a lui Adrian Mihalcea a înregistrat trei victorii din tot atâtea meciuri: 2 – 0 în deplasare cu Unirea Dej, 2 – 0 pe teren propriu cu CS Șelimbăr și 6 – 0 în deplasare cu FC Brașov.

Unirea Slobozia este lider în Liga 2 cu 9 puncte și un golaveraj de invidiat, 10 – 0, dar antrenorul vrea ca jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ.

Adrian Mihalcea: „Noi suntem o echipă de luptă”

Adrian Mihalcea s-a bucurat moderat pentru victoria cu 6 – 0 de la Brașov și a analizat cu realism desfășurarea meciului.

Nu mă așteptam să câștigăm cu 6 – 0. Trebuie să fiu realist și să recunosc că superioritatea numerică din startul meciului (n.red. un jucător de la Brașov a fost eliminat în minutul 2) ne-a facilitat succesul.”, a spus antrenorul Unirii imediat după meci, citat de liga2.prosport.ro.

Antrenorul a fost nemulțumit cu rezultatul de la pauză, doar 1 – 0, în condițiile în care pe teren s-a jucat 11 contra 10.

La Slobozia oamenii visează la promovare dar eu am spus clar, dacă noi ne clasăm în primele 10 echipe este ok. (ADRIAN MIHALCEA, UNIREA Slobozia)

Pentru echipa sa urmează meciul derby cu CSA Steaua, altă echipă cu maxim de puncte după trei etape, duminică, de la ora 16.30, pe stadionul Municipal din Slobozia.

Steaua vine să joace cu Unirea Slobozia cu gândul să repare rapid moralul fanilor după ce a fost eliminată din Cupa României de echipa din Liga 2 Progresul Spartac București.

Îmi va fi foarte greu după acest scor să-i mobilizez pe jucători pentru meciul cu Steaua. Un meci care, cel puțin pentru mine, este un adevărat meci. Noi suntem o echipă de luptă și ne vom lupta pentru un rezultat pozitiv.”, a mai spus Adrian Mihalcea.

Related posts