Sport 

Unirea Slobozia – CS Șelimbăr: Fiecare antrenor laudă adversarii

Unirea Slobozia – CS Comunal 1599 Șelimbăr se joacă în Liga 2 sâmbătă, 7 august, la Slobozia, de la ora 11.00.

Unirea Slobozia – CS Șelimbăr este o confruntare între două echipe ce au reușit să câștige în etapa de debut din noul sezon competițional de Liga 2.

Unirea a câștigat fără drept de apel pe terenul unei nou-promovate, scor 2 – 0 cu Unirea Dej.

CS Comunal 1599 Șelimbăr, proaspăt venită din Liga 3, s-a impus în prima etapă pe teren propriu, scor 3 – 1 cu Dacia Unirea Brăila, după ce oaspeții deschiseseră scorul.

Adrian Mihalcea, Unirea Slobozia: Echipa din Șelimbăr are mulți jucători cu minute în Liga 1

Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, era fericit imediat după meciul câștigat la Dej și deja se gândea la următoarea partidă.

Mă bucur că am câștigat primul meci și felicit jucătorii pentru atitudine și pentru dăruire. Eu deja mă gândesc la meciul din etapa următoare, cel cu echipa din Șelimbăr. Chiar dacă este o formație nou-promovată are patru jucători, dacă nu cinci sau șase, care au jucat în Liga 1 multe minute.”, a spus antrenorul Unirii Slobozia imediat după meciul cu Unirea Dej.

Unirea Slobozia are în primele patru etape meciuri cu echipe nou-promovate în Liga 2 ceea ce pare, la prima vedere, un avantaj.

Antrenorul echipei din Slobozia vede însă lucrurile altfel și atrage atenția că fiecare meci din actualul campionat va fi unul disputat la cote înalte.

După Șelimbăr întâlnim în deplasare Brașov, o echipă care este nou-promovată dar care, dacă ne uităm pe consistența lotului, ne speriem. Apoi vine Steaua la Slobozia. Despre Steaua nu mai zic, e echipa cu cel mai mare buget, cu cel mai mare lot.”, a adăugat Adrian Mihalcea (FOTO).

Eugen Beza, CS Șelimbăr: Unirea este un adversar mult mai eficient, mult mai pragmatic

Victoria repurtată de Unirea Slobozia pe terenul formației Unirea Dej l-a pus în gardă pe Eugen Beza, antrenorul echipei din Șelimbăr.

Este un meci dificil, cu un adversar schimbat în bine comparativ cu sezonul trecut. Un adversar mult mai eficient, mult mai pragmatic, cu jucători obișnuiți cu nivelul Ligii a doua. Slobozia are un antrenor foarte bun, profită de vulnerabilitățile adversarului. Sperăm că am făcut temele bine, i-am studiat, mergem încrezători acolo.”, a spus antrenorul echipei CS Șelimbăr într-o postare pe pagina de Facebook a clubului.

Tehnicianul apreciază calitatea fotbaliștilor veniți la Unirea Slobozia în pauza competițională dar chiar și așa speră că va reuși să scoată un rezultat pozitiv.

Unirea Slobozia – CS Șelimbăr: Cine arbitrează meciul și cine sunt observatorii

Meciul dintre cele două echipe este programat să înceapă sâmbătă, 7 august, de la ora 11.00, pe stadionul municipal Slobozia care poate primi spectatori până la 75% din capacitatea de circa 5.000 locuri.

Pentru a avea acces în tribune, cei care vor să vadă meciul trebuie să facă dovada vaccinării complete ori să prezinte un test anti-Covid-19 cu rezultat negativ.

Partida va fi condusă la centru de Claudiu Marcu din Constanța. La cele două tușe sunt Erchian Ionus (Medgidia – Constanța), și Răzvan Mihai Dobre (Șotârga – Dâmbovița). Arbitru de rezervă este Cristina Mariana Trandafir.

Cei doi observatori ai meciului Unirea Slobozia – CS Comunal 1599 Șelimbăr sunt Petre Radu și Victor Radu, amândoi din București.

Related posts