Favorite Sport 

Unirea Slobozia, executată de arbitraj și în deplasarea de la Iași

Unirea Slobozia a pierdut meciul disputat cu Politehnica Iași după ce arbitrul de centru l-a eliminat gratuit pe Ionuț Coadă iar tușierul a validat un gol fantomă.

Unirea Slobozia a fost executată de arbitraj și în deplasarea de la Iași. Alte două greșeli grave ce împiedică echipa lui Adrian Mihalcea să se apropie din nou de zona de play-off.

S-a întâmplat mai întâi în deplasare cu Universitatea Cluj, apoi în deplasare la Buzău și acum, din nou, tot în deplasare, cu Politehnica Iași.

Sunt greșeli grave ce au influențat rezultatul final, prejudiciind grav zestrea de puncte a echipei Unirea Slobozia.

Unirea Slobozia a controlat autoritar prima repriză

Unirea a arătat la Iași că este echipa mai bună pe teren în prima jumătate a meciului.

Atentă pe faza defensivă și gata să pună oricând probleme în atac, echipa oaspete a deschis scorul încă din minutul 12.

Tânărul Christo Bolohan (foto) a avut o acțiune personală de toată frumusețea, și-a înșirat adversarii pe partea stângă și l-a executat de la 14 metri pe portarul Brînză.

Un sfert de oră mai târziu, Afalna are șansa dublării avantajului la capătul unui contraatac foarte bine purtat dar de data aceasta Brînză reușește să respingă.

Meciul nu și-a schimbat aspectul nici după revenirea de la cabine și se părea că Politehnica Iași va patina în gol până la final, incapabilă să desfacă sistemul defensiv gândit de Adrian Mihalcea.

Politehnica Iași, resuscitată de arbitraj

La aproape un sfert de oră de la revenirea de la cabine centralul Bogdan Dumitrache simte nevoia să ajute gazdele și îi arată al doilea cartonaș galben lui Ionuț Coadă, și, automat, îl elimină pe jucător.

Totul după ce, în mod justificat, Coadă i-a reproșat centralului că un adversar centrase după ce mingea depășise linia de fund, fază ce a creat o ocazie bună pentru gazde de a marca.

Rămași în 10, oaspeții mai primesc apoi o lovitură în minutul 72, de data aceasta de la tușierul Doru Nicolae Petre. La un corner de pe stânga executat cu efect de Asăvoaiei, portarul Gurău prinde mingea în fața porții, face un pas în spate și tușierul fuge glonț spre centrul terenului, spre stupoarea tuturor.

Pe bună dreptate, după eliminarea gratuită a lui Coadă și golul-fantomă acordat gazdelor, Adrian Mihalcea ia foc pe bancă și este eliminat de central pentru proteste.

Unirea Slobozia nu-și revine din cele două șocuri primite în mai puțin de un sfert de oră și gazdele reușesc să înscrie pentru 2 – 1 în minutul 80, Camara gol cu capul din 6 metri.

Aceleași Camara închide conturile în minutul 87 după ce scapă singur cu portarul, îl driblează pe Gurău și înscrie în poarta goală.

După meciurile disputate sâmbătă în Liga 2, Unirea Slobozia se clasează pe locul 8, la 6 puncte în spatele formației CSA Steaua, ultima echipă ce are acum poziție de play-off.

Pentru echipa lui Adrian Mihalcea urmează un meci pe teren propriu cu Metaloglobus București, echipă aflată pe locul 7, partidă din cadrul etapei a 14-a ce este programată sâmbătă, 20 noiembrie.

POLITEHNICA Iași: Brînză – Onea, Chatziterzoglou, Plămadă, Serediuc, Chiorean, Târșa, Cristea, Asăvoaei, Pelivan, Camara. Au mai jucat: Pușcaș, Stoenac, Aftanache, Deretti, Cană. Antrenor: Constantin Enache.

UNIREA Slobozia: Gurău – Trașcu, Dinu, Perju, Toma, Coadă, Matei, Bolohan, Greu, Cruceru, Afalna. Au mai jucat: Ibrian, Lazăr, Ivan, Mustacă. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Related posts