Favorite Sport 

Unirea Slobozia pierde la limită meciul cu FC Hermannstadt

Unirea Slobozia continuă seria de rezultate neconvingătoare în Liga 2 și înregistrează a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu.

Unirea Slobozia nu a reușit a patra victorie din actualul sezon din Liga 2 deși a fost echipa mai bună în meciul cu FC Hermannstadt.

Oaspeții s-au impus cu 1 – 0 doar grație experienței mai multor fotbaliști cu zeci de meciuri în Liga 1.

Unirea Slobozia atacă, Hermannstadt înscrie!

Unirea Slobozia a vrut să arate că eliminarea din Cupa României a fost un accident și a pornit vijelios spre careul sibienilor încă din primele minute ale jocului.

Mustacă a fost cel care a avut golul în vârful bocancului dar la pătrunderea sa în careu a întârziat să șuteze și portarul Pop a reușit să respingă.

În minutul 18 Toma execută pe lung o lovitură liberă dar același Pop beneficiază de avantajul brațelor pentru a-i bloca atacantului Turcu o eventuală lovitură de cap.

Gazdele presează și împing jocul spre careul celor de la FC Hermannstadt dar lipsește doza necesară de inspirație pentru a desface lacătul defensivei unei echipe venite la Slobozia înainte de toate să nu primească gol.

În minutul 30, un atac pozițional al Unirii este dejucat de Alhassan, acesta îi pasează lui Balaure, aflat în poziție suspectă de ofsaid, mingea centrată prin fața porții ajunge la Oroian care pune latul și îl învinge pe portarul Gurău.

Gazdele acuză șocul golului primit împotriva cursului jocului și nu mai pun în pericol poarta adversă, doar o lovitură liberă de la 30 metri fiind executată de Toma direct în zid cu trei minute înainte de pauză.

Dominare totală dar fără gol marcat

Repriza secundă s-a jucat doar în jumătatea oaspeților care au ținut cu dinții de avantajul minim de pe tabelă procurat în prima parte a jocului.

Fundașul Perju a reluat periculos cu capul în minutul 49, portarul scoate cu greu de sub transversală, iar în minutul 58 Bolohan îi pasează în careu lui Turcu, șutul violent al acestuia îi dă mâinile peste cap lui Pop însă mingea se duce norocos peste poartă.

Trimiși pe teren de Adrian Mihalcea, Savu și Ivan lucrează în minutul 85 ultima fază ofensivă periculoasă: primul centrează din dreapta careului iar celălalt, nemarcat, reia din 6 metri mult peste bara transversală. (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!)

Unirea Slobozia rămâne fără victorie în Liga 2 din 14 august și alunecă în clasament în afara locurilor de play-off, până pe poziția a șaptea, înaintea unei deplasări foarte grele la Bistrița pentru un meci cu Universitatea Cluj.

UNIREA Slobozia: Gurău – Ibrian, Dinu, Perju, Toma, Bolohan, Coadă, Greu, Mustacă, Stoica, Turcu. Au mai jucat: Matei, Ivan, Savu, Cruceru. Antrenor: Adrian Mihalcea.

FC Hermannstadt: Pop – Pantea, Bejan, Stoica, Opruț, Alhassan, Lungu, Petrescu, Balaure, Popescu, Buhăcianu. Au mai jucat: Sota, Oroian, Issah, Plazonja, Sîntean. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Related posts