Sport 

Unirea Slobozia pierde la trei goluri meciul amical cu Progresul Spartac București

Unirea Slobozia a pierdut cu 4 – 1 primul meci din cantonamentul de iarnă după ce a deschis scorul prin Moldovan.

Unirea Slobozia a pierdut al doilea meci la rând la o diferență de trei goluri. După corecția cu 3 – 0 de sâmbăta trecută administrată de Farul Constanța, trupa lui Mihalcea a fost depășită la aceeași diferență de o echipă din Liga 3.

Unirea Slobozia a jucat mai bine decât Progresul Spartac București în prima repriză și se pregătea de odihnă cu avantaj minim pe tabela de marcaj după golul înscris de Adrian Moldovan.

Tihna pauzei avea să fie însă stricată de un gol primit pe o eroare din defensivă, gazdele reușind să egaleze prin Edi Radu când mai erau mai puțin de 60 secunde din prima repriză.

Două goluri încasate rapid au turnat plumb în ghete

Antrenorul Adrian Mihalcea a încercat să ungă la pauză mecanismul de joc dar mutările sale nu i-au adus rezultatul dorit.

Aflat în mare formă, Edi Radu reușește în minutele 50 și 52 să realizeze hat-trick-ul și să ducă Progresul Spartac la două goluri avans, oarecum neașteptat după cum se jucase pe teren.

Cele două goluri primite atât de repede i-au înmuiat pe jucătorii Unirii Slobozia iar Progresul Spartac București a încheiat meciul cu un avans de trei goluri.

Ultimul gol al bucureștenilor care au jucat în aceeași serie a Ligii 3 cu Unirea Slobozia în campionatul 2018 – 2019, an în care cele două echipe au terminat la egalitate de puncte pe locurile 3 – 4, a fost marcat de la punctul cu var de Dițu.

Pentru echipa lui Adrian Mihalcea urmează duminică un alt meci amical, de data aceasta împotriva echipei secunde a formației Dinamo București.

Dinamo 2 evoluează în seria a treia din Liga 3 și ocupă în acest moment locul 6 din 10, cu un bilanț echilibrat, patru victorii, două remize și patru înfrângeri.

Related posts