Eveniment Favorite 

Vasile Silvian Ciupercă a plecat dintre noi! Când și unde va fi înmormântat

Vasile Silvian Ciupercă, ex-președintele Consiliului Județean Ialomița și ex-președintele PSD Ialomița, va fi înmormântat marți.

Vasile Silvian Ciupercă a decedat în condiții ciudate în timp ce se afla în vacanță în județul Vâlcea.

Fost președinte al Consiliului Județean Ialomița și fost președinte al PSD Ialomița, acesta ocupa o funcție de consilier la cabinetul lui Marian Pavel, actualul șef al instituției publice județene.

PSD Ialomița, mesaj de condoleanțe

Am aflat cu mare tristețe de moartea subită a colegului nostru, Silvian Vasile Ciupercă, un om remarcabil prin întreaga sa activitate politică și socială, unul dintre cei mai dedicați social-democrați locali și, nu în ultimul rând, un exemplu de omenie greu de egalat în ziua de astăzi.

De aproape de 30 de ani și-a consacrat întreaga sa viață și activitate dezvoltării Ialomiței, fie ca primar al orașului Țăndărei, fie din băncile Parlamentului, ca deputat în legislatura (2000-2004), precum și de la nivelul conducerii județului nostru.

Președintele Ciupercă a fost un exemplu de moralitate, de vivacitate, de erudiție și nu în ultimul rând, un bun creștin. Dumnezeu să vă aibă în pază! (MARIAN PAVEL, președinte PSD Ialomița)

A depășit prin probitatea sa morală impecabilă toate obstacolele ridicate în calea carierei sale politice, integritatea sa fiind confirmată până și de către justiție! Omagiile noastre nu sunt suficiente în fața pierderii unui astfel de camarad și de coleg-exemplu!

Transmitem sincere condoleanţe familiei sale şi tuturor apropiațiilor săi pentru intempestiva dispariţie a domnului Ciupercă! Amintire vie omului, profesorului, deputatului și mentorului nostru, al organizației PSD Ialomița- Silvian Ciupercă! Odihnă în pace și lumină, domnule președinte!, au transmis cei din PSD Ialomița.

Vasile Silvian Ciupercă va fi înmormântat la Țăndărei

Trupul neînsuflețit a fost depus la Catedrala Episcopală din municipiul Slobozia.

Slujba înmormântării va începe marți, 2 august, de la ora 11.00 iar în jurul orei 12.15 cortegiul funerar va pleca din Slobozia spre Țăndărei.

Acesta va opri pentru câteva minute în fața Liceului Tehnologic Paul Georgescu din Țăndărei, în fața Primăriei Orașului Țăndărei și pentru 30 minute la Biserica Nașterea Domnului Țăndărei Gară.

Vasile Silvian Ciupercă va fi înmormântat apoi la cimitirul de la Pompieri din orașul Țăndărei.

Related posts