Favorite Finanţări 

40.000 EURO PENTRU O AFACERE: Câştigă unul dintre premiile de 1.000 lei la cursuri gratuite de formare antreprenorială!

OPORTUNITATE. Ai o idee de afacere în mediul urban? Intră în Proiectul BizSmart şi participă gratuit la cursul de formare antreprenorială. Ai cazarea, masa şi transportul asigurate!

Proiectul BIZZSMART oferă finanţări de maxim 40.000 euro pentru un număr de 80 de planuri de afaceri destinate mediului urban. Cei care au domiciliul ori reşedinţa în Regiunea Sud-Muntenia (judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Dâmboviţa, Argeş, Teleorman, Prahova) şi care au o idee în care să creadă cu tărie sunt aşteptaţi de experţi în dezvoltare antreprenorială pentru a primi sfaturile necesare demarării unei mici afaceri.

Doritorii se pot înscrie CU CLICK AICI şi apoi să răspundă apelului experţilor ce fac parte din proiect în vederea stabilirii unei întâlniri în cadrul căreia li se va testa spiritul antreprenorial. După completarea actelor de înscriere viitorii întreprinzători vor participa la cursul de competenţe antreprenoriale unde vor învăţa tot ce trebuie să ştie despre un plan de afaceri.

Cursul se va desfăşura la Urziceni în weekend (mai exact 3 weekend-uri), timp de 8 ore pe zi cu pauze de masă, cafea, etc. Pe toată perioada de derulare a cursului este asigurată cazarea la Hotel Royal 2, masa la restaurantul hotelului, iar transportul va fi decontat. Cei mai buni 10 cursanţi cu idei de afaceri cât mai bine detaliate vor primi câte 1.000 lei iar toate planurile de afaceri vor intra apoi în evaluarea unor experţi independenţi în vederea obţinerii finanţărilor de 40.000 euro/proiect.

„Creşterea ocupării prin susţinerea şi dezvoltarea antreprenoriatului inovativ în regiunea Sud Muntenia” este un proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020, axa prioritară „Locuri de muncă pentru toţi”. Având ca obiectiv promovarea unor locuri de muncă durabile şi de calitate precum şi sprijinirea mobilităţii lucrătorilor, cu prioritate de investiţii activităţi independente, antreprenoriat şi înfiinţare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi şi a unor întreprinderi mici şi mijlocii inovatoare, proiectul în valoare totală de 22,033 milioane lei (valoare nerambursabilă 21,870 milioane lei) îşi propune creşterea ocupării prin susţinerea întreprinderilor cu profil neagricol din zona urbană.

Related posts