Favorite Sport 

ALEXANDRU MOISE, UNIREA SLOBOZIA: “Slobozia merită să aibă echipă în liga a doua”

INTERVIU. Alexandru Moise este unul dintre cei mai tehnici fotbaliști din lotul formației Unirea Slobozia, un jucător care trăiește la maxim fiecare minut pe teren.

Adus în acest sezon de la Farul Constanța, din liga a doua, mijlocașul ofensiv dă plusul de spectacol indiferent de postul pe care joacă. A debutat la Axiopolis Cernavodă, apoi a ajuns pe malul mării și de la Farul a făcut pasul la Slobozia, formație pe care vrea să o reprezinte și campionatul viitor la un nivel superior, în liga a doua.

Alexandru Moise în tricoul Unirii Slobozia. De ce?

Am venit la Slobozia atras de proiectul ambițios prezentat de conducerea managerială a clubului. Un proiect bazat pe performanță, proiect care să aducă o promovare în liga a doua. Unirea Slobozia este o echipă cu tradiție, foarte bună, cu oameni deosebiți, și am venit să ajut.

Ai adus un plus de viteză în jocul ofensiv și asta s-a văzut mai ales în meciul câștigat cu CS Afumați…

A fost cel mai bun meci făcut de noi în fața principalei contracandidate la promovarea în liga a doua. Ne-a motivat valoarea adversarului, ne-am dorit enorm să câștigăm în fața sutelor de suporteri care vin la fiecare meci de pe teren propriu și la final am fost fericiți pentru trei puncte câștigate și pentru că am urcat pe primul loc.

Ai dat două pase de gol, de pe fiecare parte a terenului. Pe ce extremă te simți cel mai bine?

Pe ambele părți, nu contează, unde sunt trimis să joc acolo vreau să am randament maxim, fie că este vorba de extrema stânga, fie extrema dreapta.

Ești responsabil cu pasa decisivă, primul gol etapa trecută este realizarea ta personală…

Eu sunt bucuros că mi-au ieșit driblingurile la faza aceea și în mare parte pot spune că este meritul meu dar dacă Adrian Moldovan nu era sigur în execuție și nu marca nu conta ce am făcut eu.

Îmi doresc să ajut cât pot echipa să câștige, vrem cu toții să promovăm, Slobozia merită echipă în liga a doua pentru toate eforturile care se fac și pentru toată susținerea venită din tribune.” (ALEXANDRU MOISE, UNIREA Slobozia)

Ai simțit la Însurăței că este unul dintre meciurile în care orice faci mingea nu vrea să intre în poartă?

De fiecare dată când intru pe teren îmi doresc să înscriu. Este datoria oricărui fotbalist din compartimentul ofensiv să marcheze. Aș fi cel mai fericit să câștige echipa, indiferent cine dă gol.

Aveți o datorie față de public după remiza de acasă cu CS Medgidia. Vă revanșați cu Viitorul Ianca?

Suntem obligați să câștigăm dacă vrem să rămânem pe primul loc. Fiecare adversar care vine să joace cu Unirea Slobozia se motivează suplimentar, vrea să încurce liderul. Dacă ne arătăm valoarea pe teren vom câștiga fără probleme.

La cât estimezi randamentul tău la Unirea Slobozia?

Eu cred că sunt la 80% din ceea ce pot și vreau să ajung rapid la 100%. Îmi doresc de la meci la meci să joc cât mai bine, să ajut cât pot echipa să câștige, vrem cu toții să promovăm, Slobozia merită echipă în liga a doua pentru toate eforturile care se fac și pentru toată susținerea venită din tribune.

Related posts