Favorite Finanţări Social Viața la țară 

Casa Verde Fotovoltaice. Mii de ialomiţeni s-au înghesuit online să prindă prima de la stat

Casa Verde Fotovoltaice, programul destinat cetățenilor din Regiunea Sud-Muntenia, s-a dovedit prea mic pentru un interes atât de mare.

Casa Verde Fotovoltaice, program așteptat de românii care doresc să primească bonusul de 20.000 lei la montarea de panouri fotovoltaice, a generat din nou nemulțumiri.

Locuitorii din Regiunea Sud-Muntenia au fost miercuri la rând în tentativa aproape imposibilă de a intra pe lista fericiților beneficiari.

În doar câteva minute, fondurile puse la dispoziție s-au epuizat, prilej de noi suspiciuni de fraudare a procesului de înscriere.

Casa Verde Fotovoltaice, câte dosare au fost înscrise într-o secundă

Zeci de mii de proprietari din județele din Regiunea Sud-Muntenia au sperat să prindă un loc pe lista fericiților beneificiari ai subvenției de 20.000 lei oferită de stat la montarea de panouri fotovoltaice.

Printre ei mii oameni din Ialomița care au vizat să intre în cota de 280.900.000 lei alocată Regiunii, fonduri pentru acoperirea a 14.050 cereri.

Sesiunea online de depunere a documentației a fost deschisă, ca și în celelalte regiuni, la ora 10.00 iar peste doar 4 (patru) minute în sistem a apărut mesajul sec al epuizării fondurilor pentru Regiunea Sud-Muntenia.

Practic, dacă ar fi să luăm de bună informația oficială, 14.050 solicitanți au încărcat documentația în doar 240 de secunde!

Corespunzător unui număr de peste 58 de dosare în fiecare secundă!

Solicitanții care au primit mesaj că au reușit să intre pe liste norocoșilor ale căror acte au fost înregistrate au acum de așteptat verificarea documentelor pentru a se bucura că, într-adevăr, primesc subvenția de la stat în valoare de 20.000 lei pentru montarea sistemului fotovoltaic.

„Astăzi s-a încheiat o nouă etapă de înscriere în programul Casa Verde Fotovoltaice. Mulțumesc locuitorilor Regiunii Sud-Muntenia care au împărtășit experiența înscrierii în program și care au confirmat încă o dată interesul foarte mare pentru accesarea fondurilor de viitorii prosumatori, având posibilitatea instalării sistemelor fotovoltaice în propriile gospodării cu finanțare AFM.”, a spus Laurențiu Adrian Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu, citat de hotnews.ro.

Related posts