Eveniment Favorite 

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Bărbatul infectat cu coronavirus care și-a vizitat părinții din Slobozia s-a vindecat

Bogdan Aron, bărbatul depistat pozitiv cu coronavirus după ce a revenit din Anglia, s-a vindecat și a fost lăsat să plece acasă.

Bărbatul infectat cu coronavirus a avut un șoc când a văzut câți oameni sunt pe stradă și nu țin cont de recomandările autorităților de a sta cât mai izolați.

Vestea bună este că am primit rezultatul celui de-al doilea test și este NEGATIV. Prin urmare am fost declarat VINDECAT și am plecat din spital.”, a anunțat Bogdan Aron pe pagina sa de socializare.

Bărbatul le-a mulțumit medicilor, asistentelor și personalului de la Spitalul Victor Babeș, cei care l-au ajutat să se vindece se coronavirus.

Bogdan Aron a ales să rămână în continuare departe de cei dragi deși nu a primit vreo interdicție din partea cadrelor medicale.

Singura recomandare sună așa: evită contactul cu persoane suspecte sau confirmate cu COVID-19. Ceea ce este din ce în ce mai greu, dat fiind că pare că viața în oraș își urmează cursul.”, a adăugat bărbatul.

El fusese diagnosticat cu COVID-19 după ce a revenit din Londra într-un moment în care cei reveniți din Anglia nu erau obligați să stea în izolare la domiciliu.

Cum nu a avut vreo restricție, Bogdan Aron s-a întâlnit cu mai mulți amici și și-a vizitat părinții din Slobozia.

Ulterior testul pozitiv la coronavirus a impus internarea și tratarea la Spitalul Victor Babeș din capitală.

Părinții vizitați au fost testați de trei ori și toate testele au fost negative iar de la sfârșitul săptămânii trecute nu mai sunt în carantină.

Pentru că au înțeles gravitatea situației respectă indicațiile autorităților și evită orice deplasare ce nu este urgentă.

CITEȘTE: VIDEO, CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Romi veniți cu avionul din Paris, lăsați să se plimbe de capul lor prin Urziceni

Fiți responsabili! Credeți-mă, nu vreți să purtați povara infectării altor oameni! Și nu vreți să auziți că sunteți pozitivi la coronavirus, atunci lumea voastră se va întoarce cu susul în jos și vă veți gândi: Oare cât de nasol va fi în cazul meu?!”(BOGDAN ARON, fost bolnav cu coronavirus)

Bogdan Aron: „Vestea proastă a zilei: toată lumea e pe stradă!”

Bogdan Aron a ieșit din spital miercuri, 18 martie, și a avut un șoc când a văzut câtă lume este pe stradă.

Scăpat cu bine dintr-o îmbolnăvire ce se putea sfârși tragic, bărbatul nu înțelege cum românii sunt atât de detașați și nu respectă recomandările autorităților de a sta cât mai izolați.

Vestea proastă a zilei: toată lumea e pe stradă! După ce am stat izolat 9 zile aveam o cu totul altă impresie, credeam că românii au înțeles că ne paște un pericol mare.”, explică Bogdan care a fost prima sa impresie la ieșirea din spital.

Bărbatul dă exemplul italienilor care, la fel ca românii acum, nu au conștientizat la timp pericolul iar în acest moment Italia conduce în topul negru al deceselor cauzate de coronavirus.

Poate oamenii vor conștientiza pericolul când se vor anunța 10.000 de infectați sau primii români morți din cauza coronavirusului! Fiți responsabili! Stați în casă și aveți grijă de voi!”, este îndemnul sincer al unui român care a avut norocul de a scăpa de coronavirus.

Până acum au murit în România patru persoane infectate cu coronavirus. Ultimul caz este al unei femei care nu a fost plecată din țară și nici nu a intrat în contact cu persoane cu coronavirus.

 

Related posts