Favorite Sport 

CSM UNIREA SLOBOZIA: Echipa de handbal junioare 4, locul 3 la „Fair-Play Cup”

CSM UNIREA SLOBOZIA: Echipa feminină de handbal a câștigat patru din cele cinci meciuri disputate la competiția de Junioare 4.

CSM UNIREA Slobozia pregătește viitorul în handbalul feminin și promovează frumusețea acestui sport în rândul celor mai tinere fete care visează să calce pe urmele Cristinei Neagu.

Echipa feminină de Junioare 4 a Clubului Sportiv Municipal Slobozia a participat la „Fair-Play Cup”, competiție organizată la Călărași.

Ambițioasele fete antrenate de la fel de ambițioasa Mădălina Topor au impresionat prin constanță și au reușit să se impună de trei ori în cele patru confruntări din grupă.

Au fost victorii cu Kir Constanța (scor 20 – 8), LPS Buzău (scor 19 – 11) și Tricolorul Breaza (scor 20 – 5).

Singurul meci pierdut de handbalistele născute în anii 2010 – 2011 a fost cel cu formația Viitorul Galați, meci de luptă încheiat cu scorul de 10 – 12.

CSM Unirea Slobozia a disputat finala mică a turneului, pe care a câștigat-o în fața tinerelor handbaliste de la echipa Tonus Călărași, principalul organizator al competiției.

A fost o competiție în care am arătat ca o echipă competitivă, ambițioasă, cu fete talentate care iubesc acest sport minunat. Le felicit pentru rezultate și, alături de ele, urez tuturor iubitorilor handbalului, în special, și sportului, în general, să avem Sărbători Minunate și un an 2023 la superlativ.”, a transmis Mădălina Topor, antrenoarea echipei (foto).

Cea mai valoroasă handbalistă a turneului de handbal dedicat echipelor feminine de Junioare 4 a fost desemnată Maria Miruna Chirca. (FOTO: Facebook – CSM UNIREA SLOBOZIA și FACEBOOKMarius Dulce, primar Călărași)

Related posts