Eveniment Sport 

DIAMI TROPHY Slobozia: Favoriții își dispută trofeele de campioni

DIAMI TROPHY Slobozia oferă miercuri trofeele de campioni. La simplu masculin și feminin primii doi favoriți joacă finala.

Finalele turneului de tenis de câmp DIAMI TROPHY, turneu de categoria A al Federației Române de Tenis, se dispută miercuri pe terenurile bazei Tenis Con din Slobozia.

Favoriții 1 și 2 atât la masculin cât și la feminin au urcat până în finală și se luptă pentru a câștiga trofeul pus în joc dar și pentru un premiu generos de 1.000 euro.

Ziua finalelelor începe dimineață, la ora 9.30, cu disputa dintre Ioana Gașpar (favorita 1) și Alexandra Iordache (favorita 2). Cele două au trecut în semifinale de Maria Butușină (scor 6 – 3, 6 – 0), respectiv de Bianca Bulat (6 – 0, 6 – 3).

La masculin pentru câștigarea competiției DIAMI TROPHY se confruntă Vasile Antonescu (favoritul 1), câștigător în semifinale în fața lui Ioan Chiriță cu 6 – 1, 5 – 7, 6 – 0, și Bogdan Borza (favoritul 2) care a trecut de Ștefan Andreescu, sportiv legitimat la CSM Unirea Slobozia, cu 6 – 3, 6 – 1. (DĂ CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII DIN ZIUA SEMIFINALELOR!)

Meciul dintre cei doi va începe în jurul orei 11.00, imediat după finala fetelor.

Finalistele de la simplu feminin fac echipă în finala de dublu feminin

De la ora 13.30 intră pe teren pentru finală perechile de dublu feminin. Ioana Gașpar și Alexandra Iordache, finalistele de la simplu, fac echipă la dublu și s-au calificat în finală după ce au trecut de Sara Dragnea și Eva Munteanu cu 6 – 2, 6 – 0.

De partea cealaltă a fileului se vor afla Alexia Iancu și Ioana Macoș, câștigătoare în semifinale în fața perechii Maria Aldea / Crissy Tudora cu 6 – 2, 6 – 4.

DIAMI TROPHY se încheie cu finala de dublu masculin în care vor juca Ștefan Andreescu / Dan Munteanu și Vasile Antonescu / Vladimir Filip, meci programat să înceapă în jurul orei 16.00.

Primii s-au impus în semifinale cu 6 – 3, 2 – 6, 10 – 7 în fața perechii Răzvan Codescu / Dragoș Popeagă, iar ceilalți au câștigat cu 6 – 4, 6 – 1 meciul cu Ioan Chiriță / Victor Slăvescu.

Related posts