Administrație Favorite 

Feteşti: Acţiuni ample de dezinsecție încep luni în zori

Fetești: Apicultorii sunt rugați să ia măsuri de protecție a familiilor de albine până la sfârșitul lunii iunie.

Primăria Municipiului Fetești demarează luni ample acțiuni de dezinsecție în localitate.

Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat (DADPP) Fetești va coordona și desfășura campania de dezinsecție ce se va derula timp de o lună, folosind atomizoare de mare capacitate.

Programul de dezinsecție va fi corelat cu condițiile meteorologice, se execută prin tratament la sol în zona publice – spații verzi, în vederea eliminării insectelor de interes medical.

Când încep tratamentele împotriva țânțarilor, muștelor și căpușelor

Campania de dezinsecție a Primăriei Fetești începe luni, 29 mai, în zori. De la ora 5.00 și până la ora 9.00 dimineața se va acționa în Parcul Central.

Marți, 30 mai, în același interval orar, 5.00 – 9.00, se va acționa în Parcul Municipal.

În ultima zi a lunii mai, între orele 5.00 și 9.00 dimineața, tratamentele specifice vor fi efectuate în Parc – strada Parcului, Vlașca, Fântâna arteziană, Zona F1 – F5 – str. Bănățenilor.

Din 6 iunie și până în data de 30 iunie lucrările de dezinsecție vor fi efectuate în toate cartierele municipiului, pe timpul nopții, între orele 22.00 și 5.00.

Facem un apel către crescătorii de albine să ia măsurile necesare în timpul aplicării tratamentelor și ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create de utilajele care vor acționa în intervalele orare specificate. (PRIMĂRIA FETEȘTI)

Tratamentul la sol va avea loc în funcție de condițiile meteorologice și va viza eliminarea insectelor de interes medical, precum: țânțarii, muștele și căpușele. Insecticidele utilizate sunt avizate de Comisia Națională pentru Produse Biocide a Ministerului Sănătății și nu au efecte negative asupra sănătății umane sau a animalelor în concentrațiile utilizate.”, anunță DADPP Fetești. (FOTO: pexels.com)

Related posts