Administrație Favorite Social 

Feteşti: Începe acţiunea de depunere a dosarelor pentru ajutorul de încălzire

Fetești: Începând cu data de 17 octombrie pot fi depuse documentele necesare obținerii ajutorului pentru încălzirea locuinței.

Primăria Municipiului Fetești informează că începând cu data de 17 octombrie 2022 pot fi depuse documentele necesare primirii ajutorului pentru încălzirea locuinței în perioada sezonului rece 2022 – 2023.

Cine beneficiază de ajutorul de încălzire

Familiile și persoanele singure care folosesc pentru încălzirea locuinței combustibili solizi sau petrolieri, respectiv gaze naturale sau energie electrică pot primi ajutorul pentru încălzire dacă se încadrează în categoria familiilor cu venituri nete lunare mai mici de 1.386 lei pentru fiecare membru de familie.

În cazul persoanelor singure, acestea pot beneficia de ajutorul pentru încălzire pe perioada sezonului rece 2022 – 2023 dacă au venit lunar mai mic de 2.053 lei.

Unde se pot depune documentele pentru obținerea ajutorului de încălzire

Solicitanții din cartierul Fetești Gară vor depune dosarele la Biroul din incinta Halei Pieței Agroalimentare, iar cei din cartierul Coloniști vor depune documentele la Biroul Relații cu publicul din incinta Primăriei Municipiului Fetești.

Cei care pot obține ajutorul de încălzire din cartierele Vlașca și Fetești Oraș pot depune dosarele la sediul SPAS din strada Călărași, nr. 475.

„Programul de funcţionare al centrelor şi lista cu documentele necesare pentru dosarul de ajutor pentru încălzirea locuinţei va fi afişat la fiecare sediu unde sunt aşteptaţi beneficiarii.”, anunţă Primăria Municipiului Feteşti.

Instituția anunță ce documente trebuie să conțină dosarul pentru ajutorul de încălzire într-o postare pe Facebook.

Ajutorul de încălzire se acordă potrivit Legii 226/15.09.2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie și a prevederilor HG1073/4.10.2021 pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a prevederilor Legii 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru sezonul rece 2022-2023. (FOTO: pexels.com)

Related posts