Administrație Favorite Social 

Fetești: Primăria recomandă cetățenilor să folosească varianta online de plată a impozitelor și taxelor locale

Fetești: Prin aplicația Ghișeul.ro locuitorii municipiului pot verifica și achita ușor sumele datorate la bugetul local.

Primăria Municipiului Fetești recomandă cetățenilor săi folosirea aplicației informatice Ghișeul.ro pentru a scăpa de un drum la biroul de încasare a taxelor și impozitelor locale.

Municipalitea informează că funcționalitățile platformei informatice au devenit disponibile și prin intermediul aplicațiilor mobile ce pot fi descărcate din magazinele GooglePlay și AppStore.

Plata online a taxelor și impozitelor datorate bugetului local este varianta optimă pentru persoanele care sunt plecate din localitate ori cetățenii care nu vor să vină și să achite direct la ghișeu.”, a transmis Laurențiu Șonchereche, primarul municipiului Fetești.

Cum se pot achita taxele și impozitele locale prin Ghișeul.ro

Pașii pentru accesarea aplicației mobile prin care se pot plăti sumele datorate bugetului local sunt simplu de parcurs de cei care vor să scape de un drum la ghișeul de taxe și impozite:

  1. Se deschide magazinul de aplicații dedicat telefonului tău – Google Play pentru telefoanele cu Android și AppStore pentru posesorii de telefoane cu iOS.

  2. Se caută aplicația mobilă ghiseul.ro.

  3. Se instalează aplicația mobilă.

  4. Se deschide aplicația și se alege din cele două opțiuni:

    – Intră în cont

    – Plătește fără cont

Pentru cei care nu sunt înrolați deja pe platformă trebuie accesată varianta „Fă-ți un cont Ghiseul.ro”, identificată în partea inferioară a paginii.

Related posts