Favorite Sport 

FOTBAL, baraj promovare în Liga 3: Bărăganul Ciulnița a remizat în manșa tur cu Dunărea Giurgiu

FOTBAL, BARAJ PROMOVARE ÎN LIGA 3: Bărăganul Ciulnița a ratat victoria în meciul tur, disputat pe teren propriu.

Bărăganul Ciulnița și Dunărea Giurgiu au remizat, scor 1 – 1, în prima manșă a dublei ce contează pentru promovarea în Liga 3.

A fost un meci echilibrat între campioanele județelor Ialomița și Giurgiu, cu o primă repriză aparținând gazdelor și o parte secundă în care oaspeții au fost vioara întâi.

Bărăganul Ciulnița a marcat golul unei dorite victorii

„Va fi o dublă manșă foarte grea, adversarii nu se gândesc decât la promovare și au pregătit cu foarte mare atenție meciul cu Bărăganul Ciulnița. Noi vrem să ne impunem în meciul de pe teren propriu, să ne bucurăm fanii care au fost alături de noi tot campionatul, și apoi vedem ce va fi la retur.”, prefața meciul Cosmin Pană, pentru www.infoialomita.ro.

Mulți au zâmbit a neîncredere, cunoscând mai ales diferența de buget dintre o echipă finanțată la limita subzistenței de la bugetul local al comunei Ciulnița și o formație ce reprezintă capitala județului Giurgiu.

Pe teren însă, primele minute ale jocului au arătat o echipă gazdă atentă în apărare și extrem de periculoasă spre poarta adversă, cu verticalizări rapide și faze terminate cu șuturi deloc prietenoase cu portarul giurgiuvean.

La o astfel de pătrundere frontală, Ionuț Cositoru a fost lansat perfect în adâncime, a intrat în careu pe stânga și l-a executat cu sânge rece pe portarul celor de la Dunărea Giurgiu.

Până la pauză, Bărăganul Ciulnița a știut să gestioneze inteligent baloanele în treimea neutră a terenului și emoțiile au lipsit de la propria poartă.

Dunărea Giurgiu a profitat de căderea fizică a adversarilor

Cu totul altfel avea să arate jocul după odihnă. Evident inferior pregătiți fizic față de adversari, jucătorii de la Bărăganul Ciulnița nu au mai avut puterea de a ține de minge în zona centrală.

Încet – încet, jocul s-a mutat în treimea gazdelor, înghesuite în fața propriului careu și asediată de adversarii dornici să plece neînvinși de la Ciulnița.

Portarul gazdelor avea să fie cel mai bun om de pe teren, chiar dacă în minutul 70 a fost obligat să scoată mingea din plasa porții.

Excelentul mijlocaș dreapta Alin Florescu a primit mingea în fața careului mic, de unde a „înțepat” mingea pe lângă portarul ieșit la blocaj.

Cu două ratări monumentale semnate pe finalul partidei, Dunărea Giurgiu nu a reușit și golul victoriei. În aceste condiții, returul programat sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17.30, la Giurgiu, va începe de la scorul de 1 – 1 din meciul tur. (DĂ CLICK AICI pentru galerie foto de la meci!)

„Am demonstrat încă o dată că putem realiza lucruri mai împreună, noi, niște „nebuni” cărora ne place prea mult fotbalul și în ultimii 8 – 9 ani ne-am dedicat trup și suflet echipei, iar băieții noștri pentru noi sunt cei mai buni, cei mai tari, cei mai cei!”, au transmis cei de la Bărăganul Ciulnița pe pagina de Facebook.

Related posts