Eveniment Favorite 

IALOMIȚA: Percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc

Ialomița este pe lista județelor unde au avut loc marți percheziții în patru cauze penale privind traficul de droguri.

Polițiștii Serviciiului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Ialomița, pun în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Ialomița și Ilfov și 6 mandate de aducere, în patru cauze penale privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

Într-una dintre cauzele penale în care s-au pus marți în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară și 3 mandate de aducere s-a stabilit că în acest an trei persoane ar fi comercializat droguri de risc (canabis și rezină de canabis) către mai mulți consumatori din Ialomița.

Audierile se efectuează la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Ialomița.

“Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate  beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, precizează IPJ Ialomița. (FOTO: IPJ Ialomița)

Related posts