Administrație Favorite 

Municipiul Fetești, încă un pas spre extinderea rețelei de distribuție gaze naturale

Municipiul Fetești a parcurs încă o etapă importantă în obținerea fondurilor europene pentru extinderea rețelei de distribuție gaze naturale în mai multe cartiere.

Municipiul Fetești a făcut încă un pas spre extinderea rețelei de distribuție gaze naturale.

Proiectul „Extindere rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale” pentru care se încearcă obținerea de fonduri europene a trecut de etapa de verificare administrativă și de eligibilitate.

Este vorba de extindere rețea de alimentare cu gaze naturale în cartierele Coloniști, Fetești Oraș, Vlașca și Buliga din municipiul Fetești.

În aceleași proiect depus la finalul anului trecut pentru obținerea fondurilor europene este prinsă și înființarea sistemului inteligent de alimentare cu gaze naturale în comuna Stelnica.

Cred ca la momentul acesta este cel mai așteptat proiect de către locuitorii municipiului Fetești. Am primit foarte multe cereri de extindere și ne bucurăm ca evaluarea acestuia se apropie de final. Sper ca în cel mai scurt timp, după vizita în teren, să semnăm contractul și să începem demararea proiectului de extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale.”, a precizat pentru infoialomita.ro Laurențiu Șonchereche, primarul municipiului Fetești.

Conform procedurii, urmează etapa finală de evaluare în teren după care, dacă nu apar situații neprevăzute, se va proceda la semnarea contractului de finanțare.

Related posts