Favorite Sport 

PRIMELE CONFIRMĂRI: HCM Slobozia păstrează pentru Liga Florilor mare parte din lotul din sezonul promovării

LOT. Echipa HCM Slobozia se pregătește pentru un nou campionat în Liga Națională, al cincilea din istoria clubului. Conducătorii clubului semnează în aceste zile noile contracte cu jucătoarele și speră să scape de emoțiile retrogradării în vara anului viitor.

HCM Slobozia păstrează pentru Liga Florilor mare parte din lotul avut în campionatul promovării. Multe dintre handbalistele care au tras pentru a reveni în Liga Florilor și-au parafat înțelegerile cu staff-ul administrativ pentru cel puțin un sezon competițional.

Este o perioadă în care vom definitiva lotul în proporție de 90-95%. Ne mai trebuie jucătoare cu experiență, Liga Națională este mult mai puternică decât Divizia A, am știut acest lucru din momentul în care ne-am asumat obiectivul promovării.”, a anunțat Nicolae Goidea, managerul HCM Slobozia.

Echipa a primit de la Primăria Slobozia pentru a juca în Liga Națională un buget majorat la 2,95 milioane lei, suficient consideră managerul echipei pentru a se evita emoțiile locurilor ce pot trimite din nou echipa în eșalonul doi.

Piesele de bază rămân să joace la HCM Slobozia

Conducerea echipei a anunțat numele jucătoarelor care au semnat prelungirea contractelor pentru ediția de campionat 2019 – 2020. Loredana Vartic a ales să continue la HCM Slobozia după unicul campionat în care a evoluat în tricoul echipei din Bărăgan.

Venită în iarna trecută la echipă, Andreea Polocoșer, îngerul păzitor din poarta HCM Slobozia mai ales în meciurile din Cupa României, a semnat prelungirea contractului. “Am decis să rămân pentru încrederea acordată, a modului profesionist în care se lucrează la club și pentru suporterii acestei echipe care sunt mereu alături de noi.”, și-a explicat alegerea Andreea Polocoșer.

Pentru aceleași motive Ioana Alexandru Georgescu și Mădălina Toma, căpitanul HCM Slobozia, vor juca în continuare la HCM Slobozia. Lor li se alătură, ca noutate în lot, Ștefania Bălăceanu.

Cred într-o colaborare frumoasă și de durată, însoțită de rezultatele dorite. HCM Slobozia este o echipă cu potențial și spirit de luptă. Sper să ajungem cât mai sus, departe de locurile retrogradării.”, au fost primele cuvinte rostite de Ștefania Bălăceanu după semnarea contractului.

Handbalista în vârstă de 23 ani poate juca oriunde pe linia de 9 metri și a mai evoluat înainte de a ajunge la Slobozia la Minaur Baia Mare, CSM Roman și chiar peste hotare, în Spania.

Related posts