Favorite Politică 

PSD pregătește un pachet de măsuri pentru combaterea prețurilor mari la alimente

PSD promite soluții urgente pentru rezolvarea problemelor românilor, în timp ce PNL este preocupat să dinamiteze coaliția.

PSD refuză orice dispută cu PNL privind încălcarea protocolului coaliției și se concentrează pe rezolvarea românilor, se arată într-un comunicat de presă al social-democraților.

Ștefan Mușoiu, președintele executiv al PSD Ialomița, anunță că principalul obiectiv al partidului este scăderea cât mai rapidă a inflației prin impunerea unui nou pachet de măsuri pentru combaterea prețurilor mari la produsele alimentare.

Departamentele PSD lucrează împreună cu miniștrii și colegii senatori și deputați la un nou pachet de măsuri care vor veni în sprijinul întregii populații, în special al categoriilor celor mai vulnerabile, astfel încât să redresăm, după aceste crize succesive, puterea de cumpărare și chiar să creștem, din acest an, nivelul de trai al tuturor românilor.”, apreciază președintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor.

PSD nu are timp de conflicte cu PNL

Ștefan Mușoiu subliniază că PSD nu acceptă să piardă timpul și să dea replici atacurilor PNL de orice tip, în special celor centrate pe dorința liberalilor de încălcare a protocolului semnat odată cu accederea la guvernare.

Dacă anul trecut nu s-ar fi plafonat și apoi reglementat prețurile la energie, facturile ar fi fost de patru ori mai mari. Este o certitudine acest lucru, nu o speculație! Însuși guvernatorul BNR atestă oficial atitudinea constantă a PSD de a lupta cu scumpirile la energie pentru eliminarea acestei cauze majore care alimenta inflația, precum și oportunitatea și performanța sa. (STEFAN MUȘOIU, deputat PSD de Ialomița)

Social-democrații dau asigurări că sunt preocupați doar de rezolvarea problemelor pe care le au românii, cei care nu au nevoie de neînțelegeri politice, mai ales că acestea sunt create artificial.

Combaterea scumpirilor, în special la alimente, creșterea veniturilor, mai ales cele ale salariaților și ale populației vulnerabile, asigurarea unui nivel de trai cât mai decent, urgentarea proiectelor pentru absorbția fondurilor europene, gestionarea eficientă a crizelor generate de războiul din Ucraina reprezintă principalele urgențe pe rezolvarea cărora se concentrează PSD.”, menționează Ștefan Mușoiu.

Related posts