Favorite Politică Social 

Raluca Dumitrescu a invitat zeci de elevi din Ialomița să viziteze Palatul Parlamentului

Raluca Dumitrescu , deputat PSD de Ialomița, le-a arătat elevilor locul din România unde se fac legile.

Raluca Dumitrescu a invitat zeci de elevi din Ialomița să viziteze Palatul Parlamentului, clădirea emblematică a României, cunoscută și sub numele Casa Poporului.

La invitația sa au răspuns prezent elevi însoțiți de doamna profesoară Viorica Andronache, viceprimar al orașului Căzănești, elevi de la școala generală din comuna Colelia, alături de doamna director Elena Neagoe, și elevi de la școala nr. 2 din orașul Țăndărei, veniți la București împreună cu doamna profesoară Liuda Roată.

Vă promit să fiu o gazdă bună în calitate de reprezentant al județului Ialomița și al vostru în Parlament. Și sper, într-o bună zi, măcar unul dintre voi să stea în fața altei generații de elevi în calitate de parlamentar ialomițean. (RALUCA DUMITRESCU, deputat PSD de Ialomița)

Tinerii vizitatori au aflat, printre altele, că Palatul Parlamentului, ridicat în locul vechiului cartier Uranus din Capitală, este simbolul democrației românești, a treia cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume, cea mai scumpă clădire administrativă dar și cea mai grea clădire de pe planetă.

Mă bucur că vizitați locul din România unde se fac legile. Am convingerea că fiecarea dintre noi trebuie să aibă curiozitatea de a înțelege cum arată locaul din care se guvernează o țară. Și cum funcționează acest mecanism ce are un impact atât de mare asupra vieților părinților noștri, asupra vieților noastre, dar, mai ales, asupra generațiilor care vor urma.”, le-a transmis Raluca Dumitrescu vizitatorilor din Ialomița.

Related posts