Favorite Politică 

Ștefan Mușoiu: Sesiunea de toamnă, prilejul să trimitem acasă Guvernul!

Ștefan Mușoiu, deputat PSD de Ialomița, și-a anunțat intențiile pentru sesiunea de toamnă a Camerei Deputaților.

Ștefan Mușoiu, parlamentar social-democrat, vrea ca în sesiunea de toamnă a Parlamentului actualul Guvern PNL-USR-PLUS-UDMR să fie înlăturat de la putere.

Sesiunea de toamnă, prilejul să trimitem acasă Guvernul! Vom pune STOP abuzurilor aplicate românilor de Cabinetul Cîțu! Vom spune NU tergiversării la nesfârșit a adoptării legii consumatorului vulnerabil!”, a anunțat Ștefan Mușoiu într-o postare pe Facebook.

Parlamentarul ialomițean spune că alături de colegii din PSD va pune stop furtului din buzunarele românilor prin facturile la energie pe care le consideră uriașe.

Vom spune NU oricăror tertipuri de imagine ale guvernanților de înșelare a românilor de bună-credință! Vom spune STOP incompetenței celor de la USR și PNL! Vom spune NU colapsului în pragul căruia se află țara!, mai promite Ștefan Mușoiu.

Mușoiu: Vom depune moțiune de cenzură!

PSD știe bine cât de catastrofal e guvernul Cîțu și că trebuie înlăturat. Însă acest lucru nu se poate face, la modul realist, decât în două feluri: urmare a protestelor masive ale românilor sau, politic, prin moțiunea de cenzură votată de o majoritate de 234 de parlamentari, care în acest moment nu există, avem doar 204 voturi în prezent.”, spune deputatul PSD.

Apărarea drepturilor vârstnicilor și a ale copiilor prin deblocarea majorărilor pensiilor și a alocațiilor de stat și extinderea numărului persoanelor care primesc ajutor de încălzire se află și ele pe lista PSD pentru sesiunea de toamnă a Parlamentului.

Vom susține impunerea salariului minim în funcție de studii, vechime și calificare în așa fel încât acesta să fie plătit corect, la valoarea reală a muncii fiecăruia!”, a mai adăugat Ștefan Mușoiu.

Related posts