Educație Favorite Viața la țară 

Stelnica: Concurs de role și bicicilete pentru elevii școlilor gimnaziale

Stelnica: Zeci de elevi ce învață în unitățile de învățământ din comună s-au întrecut pe strada Cetății într-o competiție de promovare a sportului.

Strada Cetății din Stelnica a fost gazda unui inedit concurs destinat elevilor care frecventează cursurile școlilor primare gimnaziale din comuna situată pe malul stâng al brațului Borcea.

Acțiunea a avut ca scop promovarea sportului în rândul copiilor prin concursuri de role, trotinete și biciclete și a fost organizată de Primăria Stelnica, Biblioteca „Ion Ghelu Destelnica” și Școala Gimnazială Maltezi.

Crosul speranței” i-a adus alături de participanți și pe părinți ori bunici, cei care au avut grijă să-i încurajeze pe copii în timpul probelor.

După o perioadă lungă în care pandemia de Coronavirus i-a obligat pe copii să folosească mai mult telefoanele, tabletele și jocurile video este nevoie ca aceștia să redescopere bucuria mișcării în aer liber.”, a explicat evenimentul Costel Brateș, primarul comunei Stelnica.

La finalul concursului, primarul comunei le-a înmânat celor mai buni diplome, medalii și cupe și i-a sfătuit pe toți copiii să se joace și să facă mișcare în aer liber cât mai mult timp. (FOTO: Biblioteca Stelnica)

Related posts