Eveniment Favorite Sport 

„Turneul Malama Cristiana”, eveniment special pentru 70 copii care iubesc tenisul de câmp

Turneul Malama Cristiana” la tenis de câmp și-a consumat cu succes prima ediție. Au fost meciuri frumoase și echilibrate într-un eveniment sportiv ce va fi repetat anual.

Fundația Malama Cristiana Cosmina a organizat în perioada 21 – 24 mai la arena de tenis TENIS CON Slobozia un turneu de tenis dedicat copiilor de la categoriile de vârstă 10 și 12 ani.

Turneul Malama Cristiana” a fost o competiție la startul căreia s-au aliniat 70 de fete și băieți cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani.

Cei mici s-au luptat pentru trofee la categoriile specifice dar și pentru punctele puse în joc, turneul de tenis de câmp desfășurat la simplu și la dublu aducând puncte în clasamentul național al Federației Române de Tenis.

Mă bucur că am putut organiza turneul de tenis prin Fundația Malama Cristiana Cosmina, fundație înființată în amintirea iubitei noastre fiice. Acest turneu îi va purta numele pentru ca amintirea ei să rămână veșnic în inimile noastre, ale tuturor celor care au cunoscut-o.”, a transmis cu emoție Camelia Malama, președinta Fundației.

Toți participanții la turneul de tenis au primit tricouri și șepci din partea organizatorilor. Cei mai buni 32 dintre copii au fost premiați cu trofee, diplome și vouchere cadou.

De remarcat că, în afara sportivilor din România, au fost prezenți și copii din Bulgaria și Ucraina.

Printre câștigători s-au numărat și sportivi din Slobozia. Este vorba de Maria Dogaru, care s-a impus la categoria 12 ani, și de Irina Constantin, care a obținut locul 2 la categoria 10 ani.

În fiecare an, în această perioadă, Fundația va organiza acest turneu care va deveni o tradiție în orașul Slobozia pentru iubitorii acestui frumos și nobil sport.”, a anunțat Camelia Malama.

Related posts