Favorite Sport 

Unirea Slobozia a legitimat un atacant din Bulgaria

Unirea Slobozia s-a întărit în compartimentul vulnerabil cu un fotbalist în vârstă de 27 ani venit de la Oțelul Galați.

Unirea Slobozia este printre echipele din Liga 2 ce au suferit în ceea ce privește atacul. Chiar dacă în meciurile din campionat jucate până acum echipa și-a creat ocazii suficiente a lipsit inspirația fotbaliștilor folosiți de Adrian Mihalcea în compartimentul ofensiv.

Formația aflată pe locul 3 în Liga 2, prima dintre echipele cu drept de promovare în Liga Națională, a marcat doar 15 goluri în tot atâtea partide, o medie de un gol pe meci ce evident nemulțumește staff-ul tehnic al echipei.

Unirea a adus un atacant central pentru meciurile din partea secundă a campionatului

Iliya Dimitrov, un atacant central de picior drept în vârstă de 27 ani, a fost legitimat la sfârșitul săptămânii de Unirea.

Fotbalistul din Bulgaria vine de la Oțelul Galați și în țara vecină a mai evoluat la mai multe echipe din Bulgaria, cele mai cunoscute fiind formațiile Lokomotiv Sofia și Levski Sofia.

La prima dintre ele s-a simțit cel mai bine pe teren, cu 27 de goluri marcate și 10 pase decisive în 84 de apariții.

„Cluburile Unirea Slobozia și Oțelul Galați au ajuns la un acord privind transferul atacantului Iliya Dimitrov. Îi urăm bun venit la echipă și îi urăm mult succes la Unirea Slobozia.”, au anunțat cei la AFC Unirea 04 Slobozia într-o postare pe Facebook.

Dimitrov a fost folosit doar într-un meci din Cupa României de echipa lui Dorinel Munteanu, atunci când a evoluat 70 minute și a dat o pasă de gol.

Iliya Dimitrov poate debuta oficial la echipa lui Mihalcea în prima etapă din 2024, în deplasare cu CSC Dumbrăvița, atunci când Unirea Slobozia își poate asigura matematic calificarea în play-off dacă obține cele trei puncte.

Related posts