Favorite Sport 

Unirea Slobozia, apel pentru spectatori: „Sâmbătă, umplem stadionul!”

Unirea Slobozia poate câștiga Liga 2 sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 12.00, în fața echipei Corvinul Hunedoara.

Unirea Slobozia joacă sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul din Complexul Sportiv Municipal, primul meci de teren propriu din postura de echipă deja promovată în Liga 2.

Meciul cu echipa Corvinul Hunedoara, ocupanta locului 2 și finalista surprinzătoare dar pe deplin meritat în Cupa României, poate aduce cel de-al doilea obiectiv pentru trupa lui Adrian Mihalcea.

Antrenorul principal își dorește încununarea unui sezon perfect prin câștigarea primului loc în Liga 2 în campionatul istoric 2023 – 2024 pentru suflarea fotbalistică din Slobozia.

Unirea Slobozia ocupă locul 1 în liga secundă, cu trei etape înainte de final, cu un bilanț de 56 puncte, cu șapte peste Corvinul Hunedoara, după ce a îngropat definitiv pe FK Csikszereda, formație pe care a învins-o etapa trecută  cu 1 – 0 chiar pe terenul ei.

În actuala linie de clasament, o remiză este suficientă pentru ca echipa fanion a județului Ialomița să câștige campionatul cu două etape înainte de final.

Spectatorii sunt așteptați în tribune să se bucure alături de echipa promovată în Liga 1

Pentru meciul Unirea Slobozia – Corvinul Hunedoara accesul în tribune se face ca la toate partidele disputate pe teren propriu.

Doar bărbații achită un bilet în valoare de 10 lei pentru a lua loc în tribunele stadionului Municipal. Doamnele, domnișoarele, copiii și adolescenții cu vârsta de până la 18 ani, precum și posesorii de abonamente au acces gratuit.

Conducerea AFC UNIREA 04 Slobozia a lansat un apel pe Facebook și i-a invitat pe susținătorii echipei să se bucure alături de fotbaliști și antrenori de performanța istorică a promovării în Liga 1.

„Sâmbătă, 4 mai, vă aşteptăm în număr cât mai mare să sărbătorim împreună promovarea istorică a Unirii Slobozia în SuperLigă! La ora 11.45, înaintea meciului contra Corvinului Hunedoara, vom avea 5 minute de bucurie, alături de întreaga echipă şi de staff-ul clubului, atât pentru noi, cât și pentru VOI, suporterii.”, au lansat invitația oficialii clubului.

Pentru a preîntâmpina aglomerația la porțile stadionului și pentru ca toți suporterii echipei Unirea Slobozia să se bucure pe deplin de sărbătoarea promovării, biletele pot fi procurate în data de 3 mai, în intervalul orar 9.00 – 18.00, la Sala Sporturilor „Andreea Nica” din cadrul Complexului Sportiv Municipal Slobozia.

Related posts