Favorite Sport 

UNIREA SLOBOZIA – CSM OLTENIŢA 3 – 1: Unirea Slobozia are o serie de trei meciuri câştigate cu acelaşi scor

OBIECTIV ÎNDEPLINIT. Trei victorii din trei meciuri disputate pe teren propriu a fost dorinţa expresă a conducerii tehnice iar fotbaliştii au recepţionat perfect mesajul şi au câştigat cu 3 – 1 cu liderul Metaloglobus, cu Viitorul 2 Constanţa şi cu CSM Olteniţa.

„Ar fi o muncă neterminată dacă nu vom câştiga şi meciul cu Olteniţa după ce am învins Metaloglobus şi Viitorul, mai ales că întâlnim o echipă mult mai slab cotată decât noi!”, spunea înainte de meci „Ţâcă” Toma. Şi pentru a-şi face viaţa cât mai uşoară jucătorii Unirii i-au obligat pe oaspeţi să reia mingea de la centrul terenului la doar un minut de la primul fluier: fundaşul Rotaru greşeşte în interiorul careului, Marc nu profită dar mingea sare fericit la Răduca, şut din prima pentru 1 la 0! Cei 600 de spectatori fugiţi de prin magazine ori de pe acasă în Vinerea Mare dezaprobă opt minute mai târziu decizia centralului de a nu acorda lovitură de pedeapsă când mingea îi loveşte peste mâini de un jucător de la Olteniţa şi deja aşteptau un festival de goluri în contul Unirii. N-avea să fie aşa căci Marc Khalil scapă mingea în afara terenului în minutul 22 iar Răduca iroseşte peste doar cinci minute o şansă imensă de a face „dubla” şi ratează din poziţie de singur cu un fundaş încremenit pe linia porţii! Şi cum ocaziile se răzbună, omniprezentul Răduca şterge neinspirat cu capul o minge venită din corner şi trimite mingea în propria poartă cu cinci minute înainte de pauză. Gazdele înţeleg că nu este de glumă şi peste două minute Toma execută perfect o lovitură liberă din lateral iar Adăscăliţei se înalţă şi loveşte balonul cu capul trimiţându-l lângă bara laterală: 2 la 1 şi zâmbetele reapar pe chipul celor prezenţi.

Khalil s-a lipit din nou de un gol

Repriza secundă debutează cu o ratare a lui Ionică, şut peste transversală din marginea careului. Meciul se încinge apoi într-o bătălie surdă pentru balon, cu oaspeţii încercând pe extreme să creeze probleme dar ambii fundaşi laterali sunt în zi de graţie, Bucurică şi Drăguţ fiind de neoprit. Soarele din prima repriză dispare sub nori cenuşii şi culoarea cerului se mută şi pe teren: multe dueluri surde la mijlocul terenului, nicio echipă nu leagă mai mult de trei-patru pase iar centrările înalte spre careul Unirii sunt fie direct în braţele portarului Cristică, fie direct în aut. Antrenorul Ion Ionescu simte că trebuie să de-a consistenţă atacului dacă nu vrea să scape printre degete victoria şi îi trimite pe teren pe Pîslaru şi Teodorescu, dar primul care are o mare ocazie este Gherasim, şut pe lângă poartă din 16 metri din poziţie centrală. La poarta cealaltă tot Ionică are o reluare cu capul prinsă de Cristică. Oaspeţii rămân în zece jucători după ce Grigore vede al doilea galben pentru simulare iar finalul de meci găseşte gazdele mult mai prezente în meci iar presiunea teritorială se concretizează în minutul 85 cu şutul lui Pâslaru din colţul careului mare, scos de sub transversală de portarul Ştef. Cinci minute mai târziu Teodorescu şutează din lateral, mingea este deviată de un fundaş şi loveşte bara laterală iar Marc Khalil îşi dovedeşte din nou extraordinarul simţ al porţii împingând mingea în poartă din trei metri pentru o victorie cu 3 la 1 trecută în cont de Unirea Slobozia. După o serie de trei victorii din trei meciuri disputate în sistem sâmbătă – marţi – vineri Soare şi compania se instalează pe locul 2 în clasamentul seriei, cu trei puncte peste CS Tunari. Următorul meci se va disputa la sfârşitul săptămânii viitoare pe terenul nou promovatei Axiopolis Cernavodă, locul 8 în clasament, formaţie care în tur a reuşit să plece neînvinsă de la Slobozia.(GALERIE FOTO pe pagina de facebook infoialomita.ro)

Unirea Slobozia: Cristică, Drăguţ, Lazăr, Topor, Bucurică, Adăscăliţei, Soare, Toma, Gherasim, Răduca, Khalil. Au mai jucat: Pîslaru, Teodorescu. Antrenor: Ion Ionescu.

CSM Olteniţa: Ştef, Barbu G., Lupaşcu, Barbu M., Grigore, Rotaru, Stoica, Udrea, Tontea, Ionică, Vasilescu. Au mai jucat: Aldea, Roman, Constantin, Dică. Antrenor: Valentin Negru.

 

 

 

Related posts