Eveniment Favorite Sport 

Unirea Slobozia joacă joi în Cupa României cu FC Hermannstadt

Unirea Slobozia – FC Hermannstadt, meci din play-off în Cupa României, se joacă de la ora 17.30, pe stadionul Municipal.

Unirea Slobozia și FC Hermannstadt se vor confrunta joi, 31 august, pe stadionul Municipal Slobozia, într-un meci eliminatoriu în Cupa României.

Miza este un loc în grupele competiției, acolo unde Unirea a evoluat și în ediția de anul trecut a Cupei României, reușind în trei meciuri să obțină două rezultate de egalitate.

Cupa României nu este prioritate pentru Unirea Slobozia

Formația antrenată de Adrian Mihalcea are ca obiectiv clasarea în Liga 2 la finalul sezonului regular pe unul dintre primele șase locuri, cele ce asigură bătălia pentru promovarea în Liga 1.

În Cupa României ne jucăm șansa. Noi am declarat, ne dorim play-off-ul în Liga 2 și ne vom lupta pentru el. Ce va fi în play-off va fi cu totul alt campionat. Acum mă interesează punctele și golaverajul. (ADRIAN MIHALCEA, antrenor principal UNIREA Slobozia)

Cupa României trece în acest sezon pe planul doi, după cum spune chiar antrenorul principal al echipei ce ocupă acum locul 3 în Liga 2.

„Întâlnim în Cupa României o echipă de Liga 1. Nu este obiectivul principal acela de a juca în Cupă. Dar, până la urmă, jucăm acasă, nu vreau nici să ne facem de râs. Vom face un mixt între jucătorii care au jucat mai puțin și cei care trebuie să se acomodeze mai repede cu grupul și ne vom juca șansa. Dacă vom reuși să le ținem piept, bine, dacă nu, eu am declarat de la început, campionatul este prioritar pentru noi.”, a prefațat meciul Adrian Mihalcea, citat de www.liga2.prosport.ro.

Related posts