Favorite Sport 

Unirea Slobozia, victorie italiană, suficientă pentru primul loc în Liga 2

Unirea Slobozia s-a impus cu 1 – 0 în fața echipei CS Mioveni și urcă în fruntea clasamentului pentru promovarea în Liga 1.

 Unirea Slobozia s-a impus în cel mai italian mod cu putință în prima etapă din play-off în Liga 2, scor 1 – 0 cu CS Mioveni.

Oaspeții s-au agățat de meciul de la Slobozia cu gândul la promovarea directă și pentru acest obiectiv aveau nevoie să nu piardă pe terenul echipei lui Adrian Mihalcea.

Le-a ieșit în prima parte a meciului jocul distructiv, defensiva aglomerată nefiind pe placul gazdelor.

Vlăsceanu, recital de driblinguri

Vlăsceanu putea deschide scorul după primul sfert de joc, fază personală, cu dribling din corp în care scapă de ultimul apărător însă șutul este insuficient de bine plasat pentru a-l învinge pe Croitoru.

Oaspeții ripostează și în minutul 25 emoțiile sunt la poarta Unirii Slobozia: centrare de pe dreapta, Garutti lovește mingea la marginea careului mic dar aceasta se duce peste transversală.

Vlăsceanu, cel mai bun fotbalist al meciului, dă din nou emoții, pătrundere impetuoasă pe stânga, minge întoarsă inspirat pe linia de 16 metri pentru șutul lui Purece care trage însă prea slab pentru a marca.

În minutul 35 este rândul lui Coadă să-și treacă numele pe lista celor cu ocazii mari de gol, șut violent de la 25 metri, mingea mușcă din transversală și sare peste.

Un minut mai târziu, cei 2.500 spectatori exultă: Vlăsceanu intră din nou ca prin brânză în defensiva adversă, scoate în spate la Purece, acesta îi retrimite în adâncime și tânărul fotbalist de la Unirea Slobozia nu iartă din postură de singur cu portarul.

Unirea Slobozia, specialistă la menținut rezultatul

CS Mioveni a dat senzația după pauză că a venit la Slobozia cu o singură lecție învățată, cea a apărării, nu și cea a atacului.

Massaro încearcă în minutul 54 din lovitură liberă să obțină golul egalizator dar mingea șutată de el de la 25 metri este prinsă ușor de portarul Rusu în fața barei din dreapta sa.

Gazdele primesc apoi ajutor din partea lui Andrei Trașcu, fost jucător la echipa Unirea Slobozia, eliminat în minutul 64 după ce a văzut al doilea cartonaș galben la un fault inutil la centrul terenului asupra lui Constantin Toma.

Oaspeții nu mai au consistență în ofensivă și încearcă să înscrie golul egalizator în minutul 78, șut din afara careului expediat de Guțea, minge trimisă pe mijlocul porții, fără emoții pentru portar.

Pe finalul partidei Constantin Toma, căpitanul gazdelor, pătrunde vijelios pe stânga, ajunge până la colțul careului și trage cu sete la poartă dar Croitoru respinge in-extremis.

Avea să fie ultima ocazie a meciului câștigat de Unirea Slobozia cu 1 – 0, trei puncte importante ce duc echipa lui Adrian Mihalcea pe primul loc în play-off în Liga 2.

DĂ CLICK AICI ȘI AICI PENTRU FOTOGRAFII DE LA MECI!

UNIREA Slobozia: Rusu – Dorobanțu, Pospielov, Lazăr, Toma, Pacionel, Coadă, Ibrian, Purece, Vlăsceanu, Afalna. Au mai jucat: Ekollo, Cojocari, Lazăr, Aioanei. Antrenor principal: Adrian Mihalcea.

CS Mioveni: Croitoru – Trașcu, Ignat, Garutti, Burnea, Șerbănică, Toma, Cărăuș, Massaro, Blănaru, Guțea. Au mai jucat: Șerban, Bolohan, Stan, Costea. Antrenor principal: Constantin Schumacher.

Related posts