Cultură Eveniment Favorite 

URZICENI: Expoziție – spectacol a unei artiste pasionate în vârstă de doar 10 ani

URZICENI: Vineri, 16 iunie, de la ora 11.00, Rebeca vă inivită la primul său vernisaj, găzduit de Casa Municipală de Cultură.

Casa Municipală de Cultură Urziceni prezintă prima expoziție a unei fetițe care-și transpune cu un talent deosebit pasiunea pentru artă.

Rebeca are 10 ani și jumătate iar creațiile sale nu sunt rodul muncii în comun cu un îndrumător, ci doar proiectarea gândurilor unui copil autodidact, pasionat și ambițios.

Rebeca Maria Ștefania Durilă este elevă în clasa a III-a la Școala Gimnazială Ion Heliade Rădulescu din Urziceni și, înainte de orice, iubește să deseneze, să picteze. Adoră, în egală măsură, să lucreze în grafică.

„Rebe este o fetiță minunată, are rezultate bune la școală și iubește arta!”, o caracterizează mama fetiței, cea care lansează o invitație pentru iubitorii de artă să vină la prima expoziție semnată de cea pe care ea o alintă Rebe.

Vernisajul are loc vineri, 16 iunie, de la ora 11.00, la Casa Municipală de Cultură Urziceni, iar vizitatorii vor avea ocazia să se delecteze cu 140 – 150 lucrări semnate de Rebeca Maria Ștefania Durilă.

Cei care vor să o cunoască mai bine pe tânăra artistă îi pot accesa site-ul www.rebe-art.ro, unde pot găsi și o mică parte din lucrările sale.

Related posts