Eveniment Favorite 

Accident rutier la Urziceni cu trei autoturisme implicate

Un accident rutier s-a produs vineri la prânz la ieșirea din municipiul Urziceni. În cele trei mașini implicate se aflau cinci persoane.

Un accident rutier la ieșirea din municipiul Urziceni în care au fost implicate trei autoturisme, s-a produs vineri, la ora 12.40.

Pe fondul neatenției și a vitezei prea mari, în zona intersecției dintre varianta de ocolire a municipiului Urziceni și DN 2 București – Buzău, un autoturism a lovit frontal o altă mașină care, ulterior, a fost izbită în spate de un al treilea autovehicul.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați iar la locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanța SAJ Ialomița-substația Urziceni.

Cele cinci persoane aflate în autoturismele implicate în accidentul rutier au fost evaluate medical la fața locului iar două dintre ele au fost transportate cu multiple traumatisme la Spitalul Municipal Urziceni, potrivit ISU Ialomița.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest în vederea stabilirii alcoolemiei și niciunul dintre ei nu consumate băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cine se face vinovat de producerea acestui accident rutier. (Foto: ISU Ialomița)

Related posts