Eveniment Favorite 

Accident rutier mortal pe DN2A: o fată de 16 ani a fost omorâtă pe marginea drumului

Vinovat pentru accidentul mortal este șoferul unui autocamion care a efectuat o depășire imprudentă și a lovit-o în plin pe adolescenta aflată pe marginea drumului.

Un accident rutier mortal s-a petrecut în cursul serii pe DN2A, în interiorul localității Broșteni. Un autocamion angajat într-o depășire a fost surprins că un autoturism din fața sa a virat la stânga pentru a intra pe un drum lateral.

Pentru a evita impactul șoferul ansamblului auto ar fi frânat și a pătruns pe acostament, unde a lovit mortal o tânără de 16 ani, din localitatea Broșteni.

Adolescenta se afla pe marginea drumului și nu a reușit să fugă din calea autocamionului scăpat de sub control de șofer.

Medicii de pe ambulanță veniți de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru fata de 16 ani și au constatat decesul acesteia.

Cei doi șoferi implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele indicând valori negative în ambele cazuri.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.(FOTO: IPJ Ialomița)

Related posts